29-01-2010, 15:26
|
|
|
|
חבר מתאריך: 28.10.01
|
|
תביעה נוספת נגד שרה נתניהו /ynet
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "המזכירה לשעבר של נתניהו, נעמי איגוס, בסופשבוע - מעריב: שרה השפילה אותי עד בכי"
תביעה נוספת נגד שרה נתניהו
"ידיעות אחרונות" חשף כי חודשיים לפני התביעה שהגישה עובדת משק-הבית לשעבר בבית משפחת נתניהו, הוגשה תביעה נוספת . על פרטי התביעה הוטל צו איסור פרסום שהוסר ביום חמישי.
ynet
פורסם: 28.01.10, 07:25
חודשיים לפני שהגישה ליליאן פרץ תביעה נגד שרה נתניהו, הוגשה נגד שרה נתניהו תביעה נוספת - כך חשף הבוקר (ו') "ידיעות אחרונות". מכתב התביעה עולה, כי חברתה של שרה לספסל הלימודים בתיכון, ניצה ירמיהו, הלוותה לגב' נתניהו מספר כלי כתיבה יוקרתיים - טושים, עפרונות, מחדד בצורת לב ואף עטי פיילוט בצבעים כחול ושחור. לדבריה של הגברת ירמיהו, כלי הכתיבה לא הוחזרו למרות בקשות חוזרות ונשנות. "הייתי ניגשת לשולחן שלה בהפסקות ומתחננת, שרה! אני צריכה את הטוש הכחול! יש לי שיעורים בציור, אבל שרה לא החזירה! היא לא החזירה!". הגברת ירמיהו תובעת מהגברת נתניהו סכום של 96,000 ש"ח החזר כספי עבור כלי הכתיבה שנלקחו, עוגמת נפש, הוצאות משפט ועלויות פסיכולוג. "כבר שנים שאני לא יכולה לתת אמון באנשים, יש לי טראומה - בכל פעם שמישהו מבקש ממני דבר מה אני נזכרת בשרה ובצרחותיה מקפיאות הדם "אני אחזיר לך עוד חמש דקות". אלו הם רק מקצת הטענות שמגוללת ירמיהו שטוענת למסכת של התעללות נפשית שנמשכה שנים.
שעיה סגל, יועץ התקשורת של משפחת נתניהו, מסר לעיתון כי כל כלי הכתיבה הוחזרו למעט הפיילוט השחור, אשר לדבריו, היה ריק מדיו בשעת המעשה.
כתב התביעה מגולל את מצבה האישי והכלכלי הקשה של ניצה שבמשך שנים נאלצה להתפרנס מהביטוח הלאומי ולהיות למעמסה על החברה רק בגלל התנהגותה של גב' נתניהו בזמן הלימודים שהתחזתה לחברתה על מנת להוציא ממנה טושים ומחדדים שלא כדין . עוד טוענת ניצה כי שרה נתניהו מנעה ממנה לשתות מים קרים מהקולר של בית הספר "היא תמיד הייתה רצה ונדחפת רגע לפני", הייתה מבקשת ממנה ביס מהסנדוויץ ולוקחת לה בננות מהתיק. כך פתחה הגברת ירמיהו בעיית קלפטומניה קשה ונאלצה לגנוב מכל הבא ליד בחנויות בהן עבדה. מחנות "טמבור" הסמוכה למקום מגוריה של ניצה נמסר כי הם שוקלים להשתתף בתביעה וכי יש מבצע 5 ב- 100 על נורות חסכוניות.