בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "קלמן ליבסקינד חושף עוד איומים של אילנה דיין וגלעזר וכיצד שיתפו איתם העיתונאים פעולה"
בוקר טוב קלמן... בראש ובראשונה שיטת הסחיטה המקובלת של "אם לא תשלם לי, אז הילדים שלך יפגעו" (קודם רומזים בחשאי ש"אם לא תעשה את הוויתורים המדיניים/טריטוריאליים שאנו מכתיבים נדאג שישראל תהיה מוקצית, מושמצת ומוחרמת". ולאחר מכן, בדיון אחר ובפומבי, בא המשפט הגנגסטרי המשלים "אם לא תעשה ויתורים מדיניים/טריטוריאליים אז ישראל תהיה מדינה מוקצית/מוחרמת" - וכאילו שאין קשר מעגלי בין שתי הפעולות...).
עוד מאפיין של הגנגסטריזם הוא גלגול העיניים לשמיים בכל מקרה שבו זרוע החוק והמשפט מביאה אותך לדין: פתאום השוטרים מושחתים, השופטים מוטעים ואתה בכלל פילנטרופ שהעלילו עליו כל הנ"ל. גנגסטר מקצועי גם מביט למצלמה ובלי מצמוץ מספר שהוא בכלל היה בדרך לנשף התרמה למחלקת ילדים אונקולוגית כאשר נקלע לקרב דמים שבסופו שכבו מתים 2-3 חפים מפשע... הוא גם לא ממש מדבר אליך (הוא יודע שאתה יודע שהוא גנגסטר) אלא לגברת בבית שבאמת מאמינה לו ולעמיתיו הגנגסטרים שלהם הוא מסמן שחו"ח לא איבד אמונו בחוקי השמאלהנוסטרה הגורסים שהחוק ונציגיו אמורים להיות מקובלים רק במקרה שבו הם מסייעים ל"שמאל הזה שלנו" ובכל מקרה שבו הם מתעקשים לנהוג ללא משוא פנים יש להשמיצם, או אפילו לאיים עליהם.
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי g.l.s.h שמתחילה ב "הגנגסטריזם הוא לחם חוקם של אנשי השמאל הקיצוני"
רומזים בחשאי שאם תעיזו לפנות מאחזים/שטחים/התנחלויותנדאג ל"תג מחיר"/אלימות עד כדי רמיזות לשפיכות דמים, ואחר כך משלימים את זה בכך שטוענים שפינוי יוביל לאלימות/שפיכות דמים, כאילו אין קשר מעגלי בין השניים...
ובוודאי ובוודאי כשמדובר בבתי המשפט-
הרוצח התורן הוא תמיד גיבור מצד אחד ו"סוכן שב"כ" מצד שני.
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי hamora שמתחילה ב "וולאק אתם שניכם זו ההוכחה..."
הוכחת לפני אלף ומשהו הודעות שאפשרי, ועוד עשרות רבות של פעמים מאז. זה עוד בלי להחשיב כמה טכניקות מדיביאליות אחרות כמו הקזת דם כשיטה ופתרון לכל בעיה לא פתירה, ועוד כאלה שהייתי מגלה לו היה לי כוח ללכת ולקרוא אלף הודעות.
נערך לאחרונה ע"י g.l.s.h בתאריך 12-01-2010 בשעה 15:52.
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי g.l.s.h שמתחילה ב "לרבע את המעגל ולהוציא אנרגיה מכלום (ועל כלום)"
LOL,
אם בהקזת דם אתה מתכוון לחלק מטכניקות הויכוח שלי אז אני חושש שלפעמים אתה צודק, לפחות נהנתי מהתגובה שלך.
חבל גל, חבל. תאמין או לא אבל אתה (ואורי וישראלה ולוקלוק וגם כמה אחרים) אחת מהסיבות העיקריות בגללן אני בא לפורום וגם נהנה ממנו ולי אין בעיה להודות שאני קורא את ההודעות שלך וגם מוצא אותן מרתקות (וגם מסכים איתך על הרבה יותר ממה שאתה חושב). חבל שבחרת להפוך את זה למריבה אישית. בנימה פייסנית זו אני אוסיף שעבודת הבילוש שלך בעקבות מצבת הניו זילנדים היתה אחד מההיילייטס של האתר בשנים שאני קורא פה.
ובחזרה למריבה; בשביל אחד שאין לו כח לקרוא את ההודעות שלי אתה עושה עבודה לא רעה בכלל, במיוחד לאור התחיבויות העבר הפומביות שלך. להתלונן על כמות ההודעות שלי ועל אנרגיה מכלום נישמע טיפה פחות אמין כשמגלים שאתה כותב פה פי שמונה ממני וזאת למרות שההבדל בתאריכי ההצתרפות שלנו קטן למדי.
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי hamora שמתחילה ב "וולאק אתם שניכם זו ההוכחה..."
ובמיוחד של אלה מתוכה שנורא חרדים לחופש הביטוי וחופש החשיפה...
אני קראתי את פסה"ד של סולברג, ואני חייב לומר שבאופן לא מפתיע, אני
מסכים עם רובו (הפרטים שאיני מסכים עימם, הם ניסיונותיו המיותרים של
סולברג לחפש היכן להיות עדין עם צוות "עובדה", וקביעתו המוזרה כאילו לא
היה זדון בכתבה, וכאילו לא ניסתה לפגוע בתובע במכוון). מדובר בפס"ד אמיץ
להפליא, בעיקר בהתחשב בכך שהיה ברור לשופט שאנ"ש יבצעו בו שחיטה
כשרה, ושדינו של פסק הדין, להיעלם בערעור, כאשר מקורביה של דיין יחזירו
לה טובה על מלחמותיה למענם, וימנעו מימוש פסה"ד של המחוזי (סולברג
מאוד מדאיג את החבר'ה, ולא מהיום, הוא עם כיפה (!) וגר באלון שבות(!!!).
אגב החזרת טובה, אני מניח שקראת את התייחסותו המשועשעת של
ליבסקינד למאמרו המרגש של ברנע על דיין, שרק לפני שנתיים ישבה
בוועדה שנתנה לו את פרס ישראל. החבורה הזו מנסה לממש את תיאוריו
של קישון על "הגביע הנודד" שאנחנו משלמים עליו והם מחלקים אותו זה
לזה...
בקיצור, יש ויש סיבות לעסוק בסוגייה המאוד עקרונית הזו, שחושפת טפח
נוסף המאנטי-דמוקרטיה שמאפיינת את אלה שמתהדרים בדאגתם
לדמוקרטיה - בגירסתם שלהם, כמובן...
למרבה הצער, תוצאת הערעור כאן ברורה עוד יותר מהחלטה לגבי עתירה
שיגיש וועד תושב כפר תפוח כנגד צווי ההקפאה, בהרכב שופטים שיכלול את
בייניש, ארבל, פרוקצ'יה, ריבלין ופוגלמן...
יש לי כובע רך ופריך - מתאים במיוחד לאירועים שמחים כמו פסיקה הוגנת של העליון, שתכעיס את מקורביו המובהקים...
"פסיקת שופטי העליון נבעה בעצם מאילוץ, שכן ידעו שקבלת הערעור, תיראה
כמו החזרת חוב למקורבת הוותיקה שלהם..."
אני שב ומציין - אני לא מאמין שאני אצטרך להשתמש במשפט הזה (ולו רק
בגלל שאינו נכון - אין שום דרך בעולם לאלץ את אנ"ש לפסוק באופן שיפגע
במקורבים, והעובדות והצדק be damned...