לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 23-12-2009, 18:14
  fadey fadey אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.07.02
בעיה עם מסך סמסונג T220P

שלום לכולם, לא מזמן רכשתי מסך של סמסונג מדגם T220P אחרי הרבה התלבטויות.

המסך עובד בצורה תקינה לחלוטין, אך ברגע שהמסך אינו עובד ברזולוציה הרצויה הוא מציג הודעה שזוהי לא רזולוציה אופטימלית ולאחר כמה שניות הוא פשוט הופך שחור!
עכשיו, כאשר מזפזפים בכפתור שאחרי על המקורות, הוא מחזיר את התמונה עם ההודעה הנ"ל ושוב לאחר כ30 שניות הופך שחור, כאילו הוא לא מוכן לעבוד ברזולוציה הזו.

הדבר הזה נורא מרגיז, כיוון שמאד מעצבן להתעסק ככה עם הביוס, שם הרזולוציה לא מתאימה לו, אז הוא פשוט משחיר את המסך כל 30 שניות, וכמובן בהתקנות ווינדוס למינהן, או שמחברים מחשב עם כרטיס שאינו תומך ברזולוציה הגבוהה שהמסך דורש.

ממש מעצבן, מישהו מכיר את התופעה? יש פתרון לעניין?

אני ממש מאוכזב מהדבר הזה.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-12-2009, 20:56
צלמית המשתמש של זיו
  זיו מנהל זיו אינו מחובר  
L'enfer, c'est les autres

חבר מתאריך: 21.11.01
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי The_Equivocator שמתחילה ב "לדעתי בכל הסדרה הזו, אם המסך במסגרת האחריות"

עדכון נוסף, לטובת מי שיתקל בנושא בעתיד:
עשיתי מחקר עמוק יותר על העניין, ומסתבר כך; ברגל 6 של אותו מעבד קטן נכנס מתח 3.3V. חיבור הנגד לרגל 5 (VCC) מעלה את המתח ל4.5V בערך, וזה כנראה עוזר למשהו (לא מצאתי דפי נתונים לרכיב הזה).
בכל מקרה, זה מה שקרה לי היום; אני בודק את המסך הנ"ל שעובד כדי לראות כמה זמן הוא יחזיק, וקרה שהוא הפריע לי למשהו, והנחתי אותו עם המסך כלפי מעלה. אחרי מספר דקות במצב הזה, התקלה חזרה. זה כבר הדליק אצלי נורה אדומה. ההבדל היחיד למסך בין המצבים זה שכך הוא מתחמם יותר, כי פתחי האורור לא מופנים כלפי מעלה. עשיתי ניסיון; לקחתי את המסך הנוסף (שלא פועל גם עם נגד) וקיררתי את מעבד התמונה עם ספריי קירור. המסך נדלק כמו חדש, בלי הנגד. למספר דקות בלבד, עד שהרכיב התחמם מחום הפעולה שלו.
אני עדיין יושב לחפש פתרונות נוספים, כי אחרי שנמצאה הבעיה, קל יותר לתקן אותה. ניתן לרכוש רכיבים כאלו חדשים, אבל זה יוצא די יקר (כמה עשרות דולרים) ולא שווה את ההשקעה.

אמשיך לעדכן.
(אגב, אני לא עושה את זה כי אני צריך את המסכים, פשוט זה סתם מעניין)

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 05:41

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר