לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה   מה שבראש היתרון האנסי | freedom.fresh.co.il   נושא: ילדה, רוצה לבוא אתי לדירה? –אני רק בת ארבע־עשרה. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > מה שבראש
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-01-2010, 18:10
צלמית המשתמש של ShoobyD
  משתמש זכר ShoobyD מנהל ShoobyD אינו מחובר  
מנהל משבראש, בלשנות, תכנות ויהדות

חבר מתאריך: 04.06.06
שלח הודעה דרך MSN אל ShoobyD Facebook profile LinkedIn profile Follow me...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Gumble שמתחילה ב "מה ראשי תיבות של בשא"ש?"

ציטוט:
לפי התיאוריה של כותב המאמ ,פלסטין בכלל שייכת לדינאזורים כנס
נידאל, אום אל פחם (03.01.10):

אני נולדתי פה , אבא שלי נולד פה , סבא שלי נולד פה , הארץ השאת מכירה אותי ואוהבת אותי , העץ שאתם מנסים לעקור מסתכל עליי במרירות , 540 כפרים הרסתם , לכול כפר יש שם ויש זיהות , אני מכיר את כולם , כמה שתנסו לזייף , לשנות , ולהרוס , לא תצליחו , אוליי תצליחו לשקר לילדים שלכם , אבל לא תצליחו למכור לנו את השקר שלכם , לא עקרנו , לא רצחנו , לא עשינו שואה ליהודים , וזה כן אתם עשיתם לנו, המפתיחות של הביית של סבא עדיין איתי , הרסתם אותו , לא השארתם אבן על אבן , אבל המפתיח איתי, המפתיח שאמסור אותו לבן שלי...המפתיח שמספר את הסיפור..ציפי , ברק , אני בטוח שילדי עזה שרצחתם מבקרים אותכם בשינה שלכם..ועכשב ת ת ל ה מ ו ..

תגובה:
ציטוט:
אתה חייב להבין משהו
לוי, עיר מקלט (03.01.10):

הכלב שלי, אבא שלו וסבא שלו נולדו אצלי בבית. יש להם חתיכת היסטוריה קטנה אז הם החליטו שפתאום הם עם הכלבים והם גם הורישו אחד לשני את המלונה שבחצר. תשמע לא פשוט הסיפור הזה. כבר שבועיים שהם מתבצרים בחדר של הילד נובחים בקולי קולות ומאיימים בנשיכות על בני הבית. לא תאמין, הכלב הקטן אף נבח לעבר הבת הקטנה שלי שקטנה ממנו בשנה כי היא מהגרת. מה לעשות עם הסיפור הזה, חשבתי שיהיה נחמד לנסות לגור איתם כאשר כל אחד יודע את מקומו אבל במצב הזה ניראה לי כי הפתרון המתבקש הוא פשוט להעיף אותם לכל הרוחות. בשכונה שלי יש 22 כלביות, שילכו לשם ויעזבו אותנו במנוחה.

אני אוהב משלים :_)

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:54

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר