אין אפ תוכנה חיצונית(פרט לשעון), הכל עבודה ידנית של שינוי dll,cpl etc...
זה לא שאני סדיסט, פשוט כל החבילות המעפנות גורמות אחרי זה לתקלות, והאטה של המערכת...
בקיצור זה מה שאני הצלחתי- לצערי לא הצלחתי לשנות את כל האיקונים בלוח בקרה(לא חושב שזה אפשרי), משהו הצליח לשנות תמדפסת?!
טוב הנה הקשקוש שלי... (לחצו להגדלה)
נערך לאחרונה ע"י The_Equivocator בתאריך 01-01-2010 בשעה 07:35.
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי נור שמתחילה ב "את זה אני דווקא יודע לעשות,..."
מעלים 2 תמונות 1 בגודל המלא ה2 מוקטנת.
עושים שמור.
הולכים לעריכה- ואז:
הפר קישור.
בתור השם נותנים את השם של התמונה הקטנה(בצורה של זה אחרי העריכה)
ולקשור עצמו נותנים את התמונה כמו שהיא(לפני העריכה)- בקיצור סיפור...
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי The_Equivocator שמתחילה ב "יכול להיות, אבל הוא בטח יותר ייציב, ומהיר מהוינדוס 7 שלך..."
למיקרוסופט יש סוג של הרגל לפתח מערכות ביניים ככה שאחת גרועה והבאה אחריה יציבה.
לדוגמא: 95, חרא מערכת, 98 יציבה, מלניום חרא מערכת וכולי...
אז עכשיו אקספי החזיקה שנים, ויסטה אחריה היא המערכת ביניים (נורא כבדה ומבזבזת זכרון)
7 אמורה להיות יציבה, ואכן כל מי שדיברתי איתו על 7 לא מתלונן.
Some icons are just obvious enough that nobody should need text below them to tell them what the icon is for. A good example of this is the icon for Internet Explorer. We’re all really used to it by now, and the text just makes it ugly.
Just right-click on the shortcut, and choose Rename. Now hold down the Alt key and type in 255 on the keypad to the right of the keyboard. You can’t use the number keys right above the keyboard, they won’t work. If you have a laptop, you can turn on numlock and then use the little number keys next to the regular letters. (You know you always wondered what they were for)
בתגובה להודעה מספר 48 שנכתבה על ידי DarkWing108 שמתחילה ב "לא ניסיתי את זה אבל אולי אתה..."
לא, הוא לא עובד. הסיבה לכך היא שהתוסף משתמש ב-IE עצמו בשביל להפעיל את הדפים, ואם אין IE על המערכת, התוסף עצמו לא עובד. את "הבעיה" הזו ניתן לפתור ע"י התקנת IE4Linux. או, שאפשר להתקין את ה-Wine, ודרכו להפעיל IE רגיל. ישנם כאלה שמתמשים ב-VirtualBox, או ב-VMware, וכך הם פותרים את "הבעיה".
אם צריך ללכת רחוק עד כדי אכישת VMware אז בהחלט מדובר בבעיה.
בתגובה להודעה מספר 50 שנכתבה על ידי Rigbonn שמתחילה ב "לא, הוא לא עובד. הסיבה לכך..."
מה שאתה מציעה לא פותר את הכל- יש מקרים בהם מספר אתרים(אותו בן גוריון בעברו), משתמשים בפקדי אופיס- אין אופיס? לא תוכל לגלשו לאתרינו... ואז כלום לא יעזור לך חוץ מחלונות(אם אתה רוצה לגלוש לאתר).
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי The_Equivocator שמתחילה ב "בלי תוכנות חצוניות, מה הצלחתם לעשות לXP שלכם?"
הצלחתי לעבוד איתו
ואז הגיע מחשב חדש עם ויסטה שהצלחתי להדליק אותו ולהזיז טיפה את העכבר עד שהוא היה קורס
ואז הצלחתי להתקין וינדוס 7 והצלחתי לעבוד איתו שוב
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google