21-12-2009, 18:56
|
|
|
|
חבר מתאריך: 16.09.06
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי מרקויס
לא, אני לא רואה אותנו ואת האירופים כמקשה אחת, אבל אני כן רואה את ישראל ואת אירופה כ"אחים לצרה" אבל נראה שהאירופאים לא כ''כ הפנימו שהם שקועים בחרא עמוק שאני לא יודע אם הם לא איחרו את המועד לפחות לגבי כמה מדינות ( הולנד, צרפת, בלגיה , בריטניה..).
|
האירופאים, כהכללה וכקובץ מדינות נפרדות, לא רואים שום זהות אינטרסים בנינו לבינם.
חלקם הגדול לא רואה בדת של המהגרים לתוכם גורם לבעיהף אלא רק במוכנות של המהגרים לאמץ את תרבות המקום.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי מרקויס
את הדוגמא של סלאח א דין נתתי כדי להמחיש את ההשתלטות של האיסלאם על אירופה שוב..
ואני לא חושב שהפעם הסלאח המקומי יחוס על היהודים.
|
סאלח א דין לא פלש מעולם לאירופה. אלו היו צלבנים מערב ומרכז אירופאים שפלשו לאדמה שהוחזקה כמה מאות שנים בידי מוסלמים (ולפני כן בידי ביזנטיון שכבר לא הייתה קיימת בשלב זה), כאשר חלקם תקפו ושדדו צליינים מוסלמים שנעו מסוריה ומצרים (דרך הים האדום) לחאג' במכה.
מעבר לכך, פעם שעברה אלו היו הנוצרים שלא חסו על היהודים בחיפה וירושלים ושחטו אותם לפי חרב.
רק לאחר כיבושה על ידי סאלח א דין הוא איפשר ליהודים להתיישב מחדש בירושלים.
אז כדאי שתבדוק מחדש את העובדות שלך...
ציטוט:
במקור נכתב על ידי מרקויס
כל מה שאני אומר זה שישראל חייבת להיות חזקה, לפעול לפי אינטרס שלנו בעיקר , ולא לשכוח שהמדיניות האירופית די שבויה בידי ההמון המוסלמי שמכתיב אותה.
|
יש לך אילושהן עדויות תומכות לכך שהמדיניות האירופאית "שבויה בידי המון מוסלמי שמכתיב אותה"?
זה שהם מחליטים אחרת ממה שחלק מאיתנו חושב שהם צריכים להחליט, לא אומר שהמדיניות שלהן מוכתבת על ידי הצד השני, אתה יודע...
|