מעונינים להמליץ על זמר חדש(הכוונה בתחום) או על הלהקה שלכם?
אתם מוזמנים לעשות זאת באשכול הזה, מרוב אלפי האשכולות לאחרונה שנפתחים פה כמו פטריות לאחר הגשם של להקות צעירות או זמרים מתחילים שנפרסמים את האתר שלהם פה על מנת לתת לכם את הבמה הזאת, עליכם לעשות זאת באשכול זה בלבד.
בהצלחה.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי asafdr שמתחילה ב "מעונינים להמליץ על זמר חדש(הכוונה בתחום) או על הלהקה שלכם?"
אז ככה חבר'ה
קודם כל אהלן, אני ואג'ה ואני בא להמליץ לכם פה על הלהקה שלי, בדיוק סיימנו להקליט סינגל ראשון שיצא בסוף הקיץ בארה"ב תחת לייבל עצמאי בשם קוויקסטאר פרודקשן
בנתיים אתם מוזמנים להכנס לfan page שלנו בפייסבוק ולשמוע את השיר, להתעדכן על הופעות שלנו(עוד פחות מחודש אנחנו יוצאים לטור ראשון בארץ) בקרוב גם יעלו עוד 4 שירים שכרגע נמצאים בשלבים שונים של הקלטה, וכמובן תוכלו סתם לספר לנו מה דעתכם עלינו, עליכם, על המצב בארץ ומצב החסה בשטחים
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי asafdr שמתחילה ב "מעונינים להמליץ על זמר חדש(הכוונה בתחום) או על הלהקה שלכם?"
שלום לכולם שמי מתן ואני מנגן בלהקה שנקראת "השליחים".
השליחים היא:
להקת רוק אלטרנטיבי שהוקמה בדצמבר 2008 באה להעביר מסר חד וברור למאזיניה-ישנה מציאות אחרת.
חברי הלהקה מבטיחים לתת בכל הופעה והאזנה חוויה שכוללת קצב,תנועה,ואנרגיה שלא תשאיר אתכם אדישים לרגע.
הלהקה משלבת מלודיות קליטות עם עוצמה שרק רוק יכול לתת ביחד עם טקסטים בעלי דעה ומשמעות שמהווה את הדרך של השליחים.
הוצאנו את הדמו החדש שלנו שנקרא : "תתעורר.. זה הזמן." שכולל 4 שירים
אתם מוזמנים להאזין http://unr.co.il/?aroom=1520