לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 01-11-2009, 11:57
  ben9919 ben9919 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.07.09
אגוז...

שלום לכולם...

אני אמור להיתגייס לאגוז ב 22 בנובמבר... עכשיו יש לי קצט חששות מפני שיש לי ירידה קלה בכושר הגופני... מפני שלקחתי 20 יום אנטיביוטיקה חזקה שאסרה עלי להיתאמן...
עכשיו חזרתי להיתאמן חזרה בצורה רצינית כבר שבועיים ואני עדין לא מרגיש שהכושר שלי במיטבו...
החשש שלי שאני לא יעמוד בסטנדרטים של היחידה למרות שחבר שלי שהיתגייס באוגוסט (לאגוז) אמר לי שמתחילים שם הכל מהתחלה ובונים לך שם את הכושר לאט לאט הוא אמר לי לבוא עם כושר סבבה לא יותר מידי למה שםם כבר יבנו לי אותו... ועכשיו מרוב האימונים התחילו לי כמה כאבים ברגליים... השאלה שלי האם להקשיב ולשמור על כושר טוב (לא יותר מידי) או להמשיך ולהיתאמן לכושר שהיה לי (ממש ממש טוב)...
והוא אמר לי גם שלא מעיפים שם על כושר אלה יותר על התנהגות והם לא מתעסקים בבעיות משמעת...
עוד שאלה עם כמה זה באמת נכון?...
תודה לכל המגיבים וסליחה על החפירות ואי הסדר בהודעה...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 01-11-2009, 13:39
  omer k omer k אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.10.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ben9919 שמתחילה ב "אגוז..."

אין לך מה לחשוש יותר מדי. אתה לא אמור להגיע לשם בכושר שיא. אומנם ככל שתיהיה יותר בכושר, יהיה לך יותר קל, אבל כמו שחבר שלך אמר לך, אכן, מתחילים איתכם לאט לאט בסרגל מאמצים מסודר.

כאבים ברגליים יכולים להעיד על עומס גדול מדי באימונים שאתה עושה, וממש לא כדאי שתעשה לעצמך נזק עכשיו. אני מניח שאתה עכשיו קורע את עצמך בגלל שאתה לחוץ שלא תיהיה בכושר, אבל זה ממש לא כדאי ואסור. אם הכאבים ממשיכים, פנה לרופא. יכול ליהיות שזה פשוט כי אתה מעמיס בבת-אחת יותר מדי על הרגליים. בכל אופן, אם הבעיה נפתרת, המשך להתאמן אבל לא בעומסים קשים מדי. הקפד על ריצה על משטח משכח זעזועים כמו כורכר, דשא, או חול ים, ולא על בטון ואספלט,
הקפד לעשות מתיחות לפני ואחרי אימון.

ושוב, אם הבעיה נמשכת, פנה לרופא, אל תבזבז זמן.

ותיהיה רגוע מבחינת כושר. יהיה בסדר.

בהצלחה
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:47

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר