לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 25-10-2009, 20:29
  orenpl orenpl אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.09.09
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי orenpl שמתחילה ב "טופס 55 יעבוד רק אם לא עשית..."

אני רוצה להוסיף. אם לא עשית י"ג י"ד תתעקש בבקו"ם להיות קרבי כי בסופו של דבר טפסי 55 במלא מגיעים לבקו"ם ואם יאשרו לך ב-55 אין סיבה שלא יאשרו לך ביום הגיוס. ככה תצטרך לדלג על כל הקטע הבירוקרטי. גם סביר להניח שםם לא למדת י"ג י"ד חיל האוויר/חיל חימוש במלא יסכים לשחרר אותך ב-55, אבל כדאי לדלג על כל זה כי טופס 55 זה סיפור.

אם תתעקש להיות קרבי ישלחו אותך לטירונות בניצנים/מחנה 80 או עוד איזה מקום, ולא בטכני של חיל האוויר. וגם יגידו לך שאתה חוזר לבקו"ם.

אם כן למדת י"ג י"ד אז הבקו"ם בעצמו לא יסכים בקלות לתת לך קרבי כי חתמת...
ולכן מה שלא תעשה ביום הגיוס שלך בבקו"ם (קרי מעצר של שבוע וכלא של אולי שבועיים), תצטרך לעשות אחר כך בחיל האוויר/חיל חימוש בנפקדויות אינסוף, עריקויות, הרבה דפוק ומעצרים לא פוסקים.
היום בחדר אוכל ראיתי עצור שהיה נפקד 43 יום כי הוא רוצה קרבי. הוא הגיש 55 ליחידות התנדבותיות וחיל האוויר שלל לו... וזה אסור כי זה התנדבותי! הוא הנדסאי...

אם למדת י"ג י"ד אין יציאה מחיל האוויר מרגע שנכנסת. אני לא יודע לגבי חיל חימוש.

לכן כל בקשה שיש לך, עדיף לפתור בשעת הגיוס, אחרת זה סיפור לא פשוט בכלל.

אני רואה שפרשת מעתודה. אתה חייב להחזיר את הכסף במהירות, וגם אז לא בטוח שזה יעזור. חיל האוויר לא מקבל הסדרים של "תחזיר לנו ת'כסף וניתן לך קרבי", יש מלא כאלה שהציעו את זה ב-55 וזה לא עבד להם. כל עוד אתה אזרח אתה יכול להוזיז את זה. אם בבקו"ם יראו שהחזרת את הכסף ושאתה רוצה קרבי, אין סיבה שהם ישימו קצוץ על הרצונות של חיל אוויר... זה לא יגרום לשינוי תאריך הגיוס שלך, אבל זה כן יגרום שברגע שתגיד שאתה רוצה קרבי אז כן יתחשבו בך יותר אם החזרת את הכסף.
אתה חייב לעשות זאת במהירות, או פשוט לסרב בבקו"ם. אני ראיתי כל כך הרבה בחורים טובים שרוצים כעת קרבי ולא יכולים כי הם רצו להיות הנדסאים... אלה באמת אנשים איכותיים... וחבל כי לדעתי באמת הם היו יכולים להגיע לסיירת.

נערך לאחרונה ע"י orenpl בתאריך 25-10-2009 בשעה 20:38.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 27-10-2009, 21:17
  F-35 F-35 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.05.09
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי noyharel שמתחילה ב "טופס 55"

יש לי שאלה גדולה עשיתי י"ג י"ד ואני רוצה לצאת ליחידה התנדבותית יש לי פז"מ של 5 חודשים

שלחתי טופס 55 מוחתם של סגן אלוף ורב סרן מה הסיכויים שלי לקבל יום סיירות או כל יחידה קרבית התנדבותית (אני צריך פירוט של איזה יחידות התנדבותיות יש ) ??
איזה גישה אני צריך לנקוט לעשות בעיות לסרב פקודות במטרה שהמקד שלי יעיף אותי או שאני צריך לעשות מה שהוא אומר במטרה שימליץ עלי
עזרו לי אני חייב פשוט חייב לעבור לקרבי ואני לא מוכן לוותר גם אם זה אומר שיהיה לי "דפוק" בבקשה אנשים שעברו תהליך דומה תיעצו לי (נסו לא לכתוב לי תגובות שליליות כמו אין לך סיכוי או רק מזה למה המפקד שלי אומר לי את זה לפחות 10 פעמים ביום )

תודה לכל העוזרים :-)
ישן 27-10-2009, 21:39
  orenpl orenpl אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.09.09
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי F-35 שמתחילה ב "יש לי שאלה גדולה עשיתי י"ג..."

לשבור את הכלים זה פיתרון רק לאחר שהגיבו לך בשלילי.

תחכה ותראה מה תהיה התשובה בטופס. תבקש על ההתחלה התנדבותי כי קרבי רגיל לא יאשרו לך לעולם בטופס 55. אם תקבל תשובה חיובית להתנדבותי- תיגש לגיבוש. או שתעבור והכל סבבה, או שלא תעבור ואז תגיש לקרבי רגיל- הפעם כמעט בטוח שזה שלילי. ומאותו הרגע לא תהיה לך ברירה אלא לעשות עריקות. פליטה מחיל האוויר בעזרת בעיות ובלי קפ"ס או פרופיל 45 דורשת דפוק של 8 חודש. זה הזמן שלקח לרוב האנשים שרצו לצאת משם. בדקתי את זה.

אגב, אם יש לך נתונים להתנדבותי ולא מאפשרים לך- תפנה לנציב קבילות או קפ"צ. אסור להם לשלול לך את זה.
אם שללו לך התנדבותי תפנה קודם לגורמים הללו, ורק אז תשבור את הכלים.
ישן 27-10-2009, 21:39
  משתמש זכר שפני שפני אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.08.09
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי F-35 שמתחילה ב "יש לי שאלה גדולה עשיתי י"ג..."

בהמשך ל Zed, ובאופן כולל למקרים כדוגמתך:

דבר ראשון, כל מקרה ומפקד לגופו, אין סד"פ אחיד.

דבר שני, יכולים להיות כמה מצבים שתעמוד בפניהם:

- מפקד לא אוהד למעבר, שלא ימליץ וינסה להפריע לעניין גם מאחורי הקלעים ולא משנה איזה חייל תהיה, הוא יכול לא להמליץ על המעבר כי אתה חייל לא טוב וגם לא להמליץ כי אתה חייל טוב ונחוץ ליחידה.

- שהחיל, שהשקיע משאבים בהכשרה שלך, לא ירצה לותר עלייך ככוח אדם מיומן ולא יסכים לפלוט אותך מהתפקיד הנוכחי המקצועי שלך, למרות המלצת מפקד.

בהתאם למצבים הללו צריך לחשב את הצעדים למעבר.

אני ממליץ בחום שיהיו לך המלצות חמות מהמפקדים שלך בקשר למעבר, ושאכן הם יהיו אוהדים למעבר, כי יש להם כוח לדחוף את הדברים קדימה, גם אם החיל לא ירצה להעביר אותך.

נערך לאחרונה ע"י שפני בתאריך 27-10-2009 בשעה 21:52.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:27

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר