לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה עשרים פלוס 20plus.fresh.co.il I'll be back חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > 20 פלוס
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 25-10-2009, 16:05
צלמית המשתמש של stoned
  stoned stoned אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.11.02
זה מה שקורה כי:
בתגובה להודעה מספר 22 שנכתבה על ידי -TsAcHi - שמתחילה ב "במבחן התוצאה זה מה שבפועל קורה"

א) החוק לא מאפשר למאבטחים לעשות כלום ל"גורמים עוינים" למעט למנוע הכנסת כלי נשק לתוך המועדון. את כלי הנשק (הלא חוקיים, למיטב ידיעתי) מחזירים להם מיד כשהם יוצאים מהמועדון, מבושמים כהלכה.
כמה מקרים אתה שומע שדוקרים אנשים בכניסה למועדון?
את המשטרה אגב, העובדה שמדובר מחוץ למועדון, אזור בו אין למאבטחים יכולת אפילו לדרוש שהערס יהיה נטול סכין, ממש לא מעניינת וכל ארוע כז המלווה בסגירת המועדון ל-30 יום.

ב) חוק הסלקציה אוסר כליל למנוע מאותם גורמים להכנס למועדון. אם כיום נשמר איזון כלשהו כי כן מצליחים לעשות סלקציה, הרי שהעברת החוק הנ"ל יגרום לקטסטרופה כוללת. כל ערס שלא יתנו לו להכנס יתבע את בעל העסק.

ג) תבדוק מה המצב בעמק האלכוהול בחיפה ואולי תשנה את דעתך בנוגע לדקירות בפאבים.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 25-10-2009, 13:03
צלמית המשתמש של stoned
  stoned stoned אינו מחובר  

מדובר בתמהיל של מספר סיבות.
בתגובה להודעה מספר 32 שנכתבה על ידי rubber_duck שמתחילה ב "בשדה התעופה מטרת הסלקציה..."

סלקציה מונעת, לא פעם, אלימות שיכולה להגמר גם במוות.

אולי אם יחוקקו חוקים אשר יתנו סמכויות גדולות יותר למאבטחים (לדוגמא, לעכב עד הגעת משטרה אדם שניסה להכנס כשעל גופו סכין קפיצית, כאשר כיום אין לו אפשרות אפילו להחרים לו אותה אלא רק למנוע ממנו להכנס אל המועדון איתה, להחזיר לו אותה כשהוא יוצא שתוי מהמועדון וכאשר הוא דוקר מישהו ברחבת הכניסה, סוגרים את המועדון ל-30 יום באופן אוטומטי) אולי הצורך בסלקציה יהיה יותר עניין אופנתי ויהיה ניתן להתיחס אליו כאל כזה.

אתה ציינת מקרה בו אתה תומך בסלקציה גזענית וטוען כי אין הדבר דומה לסלקציה שעורכים במועדונים, וזה בדיוק מראה את ההבדל בין סלקציה במועדונים ובין אפליה פסולה בקבלה לעבודה, עליה התבססה טענתך הקודמת.

נערך לאחרונה ע"י stoned בתאריך 25-10-2009 בשעה 13:06.
ישן 25-10-2009, 16:22
צלמית המשתמש של rubber_duck
  rubber_duck מנהל rubber_duck אינו מחובר  
מנהל פורומי מטיילים ותרמילאים, תעופה אזרחית ופורומי הלוחות

חבר מתאריך: 01.05.03
בתגובה להודעה מספר 33 שנכתבה על ידי stoned שמתחילה ב "מדובר בתמהיל של מספר סיבות."

לא תצליח לשכנע אותי שסלקציה במועדונים מונעת אלימות משתי סיבות:
  1. אם הסלקציה כל כך חשובה איך זה שנותנים לילדה בת 20 לעשות אותה ולא לגורם מקצועי? אין לי ספק שהסלקטוריות הנ"ל יודעות את ההבדל בין גוצ'י לפראדה, אבל אני דיי בטוח שהיא לא תוכל לזהות מישהו שבא לחפש צרות גם אם הוא ידרך לה על הרגל.
  2. הסלקציה בשדות התעופה בארץ עובדת כי עם השנים הצליחו לבנות פרופיל של המפגע וכדי לקצר את ההסבר אני אהיה לא פוליטיקלי קורקט, בגדול המפגע יהיה ערבי (וד"א בזמן האחרון כולם נבדקים במכונות השיקוף לפני שהם טסים בלי קשר למוצא שלהם, אני מניח שהסיבה שזה קורה היא חוקים כאלה) סלקציה מהסוג הזה לא תעבוד בכניסה למועדונים כי לא רק השחורים דוקרים או מחפשים צרות. אתה לא יכול לבנות פרופיל של דוקר במועדון כי הם באים בכל הצורות, הצבעים והגדלים. כמו שכבר אמרתי הסלקציה במועדונים נועדה לשרת מטרה אחרת לחלוטין.

ישן 25-10-2009, 17:05
צלמית המשתמש של stoned
  stoned stoned אינו מחובר  

סלקטורית היא לא במקום מאבטח, ולפחות בכל המקומות שאני ביקרתי בהם היא היתה מגובה בכמה
בתגובה להודעה מספר 39 שנכתבה על ידי shai.shai שמתחילה ב "מגלה מתכות זה לא העיניין, כי..."

"גורילות" שגם ביצעו בדיקה עם מגנומטר, בדיקה גופנית ומנעו הכנסת חפצים שעלולים להחשב כמסוכנים.

החוק, אבל, מונע מהם לפעול נגד גורמים עוינים. אסור להם להחרים כלי נשק, והם חייבים להחזיר אותו לבעליהם השיכורים ברגע שהם יוצאים מהמועדון.

החוק גם מונע מהם לעכב אדם כזה המחזיק כלי נשק לא חוקי (וסכינים, למעט קריטריונים מאוד ספציפים, נחשבים לכלי נשק בלתי חוקי) עד להגעת המשטרה.

אבל למה לא? הכי טוב זה להכנס בבעלי המועדונים. בבעלי הפיצוציות כבר נכנסנו בפורום בשבוע הקודם.

ישן 25-10-2009, 17:31
צלמית המשתמש של rubber_duck
  rubber_duck מנהל rubber_duck אינו מחובר  
מנהל פורומי מטיילים ותרמילאים, תעופה אזרחית ופורומי הלוחות

חבר מתאריך: 01.05.03
בתגובה להודעה מספר 47 שנכתבה על ידי stoned שמתחילה ב "כלומר, להדקר במגרש החניה של המועדון זה בסדר?"

מגרש החניה לא שונה מכל מקום אחר בארץ שבו המשטרה צריכה ליהיות אחראית על שלום הציבור, אם מישהו נידקר במגרש החניה של הסופר לא סוגרים את הסופר ואין סיבה שזה יהיה ככה עם המועדונים. אני שוב אומר שאם בעל מועדון שנסגר כי הייתה דקירה בחניה שלו ילך לבית המשפט אז אני חושב שהסגירה תבוטל. זו לא דמגוגיה וזה לא מקרה אחד, כל כמה זמן מפורסם מקרה כזה בכל מיני מועדונים ולא רק בגלינה. אם זה היה רק מקרה אחד אני מניח שלא היו מחוקקים את החוק הזה. בכל מקרה עדיין לא ענית לי על השאלה, אם הסלקציה במועדונים לא נעשת על סמך המגזר אליו אתה משתייך (=המוצא שלך) איך המקרה הנ"ל קרה? איך אנשים שיש להם שרשרת של "חי" לא נכנסים וכשהם מורידים את השרשרת הם כן נכנסים? וכו' וכו' וכו'

ישן 24-10-2009, 09:42
צלמית המשתמש של stoned
  stoned stoned אינו מחובר  

הבעיה היא לא עם "שחורים", "לבנים" או "צהובים", אלא עם חוק אשר נותן לכל מי שלא הצליח
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי rubber_duck שמתחילה ב "מועיל למי? הרי לא כל השחורים..."

להכנס למועדון מסיבה כלשהי, אפשרות לתבוע את המקום רק על סמך השתייכותו ל"מגזר מופלה".
אני, אישית, נמנע מללכת לכל אותם מקומות "איניים" שגם אם אתה שייך ל"מגזר הנכון", לבוש על פי צו האופנה ונוקט בכל הצעדים הנדרשים, עדיין תחכה בתור איזו שעה עד שסלקטורית שהיתה יכולה להיות ילדה שלך תחליט אם אתה נכנס או לא.

מי שמתעקש ללכת למקומות כאלו, זו בעיה שלו.
הדבר הכי מצחיק, בסופו של דבר, עם חוקים שכאלו, הוא שהם יהפכו את אותם מקומות למקומות שהעומדים מאחורי החוק בכלל לא ירצו להכנס אליהם.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:28

הדף נוצר ב 0.12 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר