26-10-2009, 05:30
|
|
|
|
חבר מתאריך: 15.04.06
|
|
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי רומק שמתחילה ב "תאמין לי-אם רק היו נותנים לי לנהל את ערוץ 2 או 10 הייתי עושה שם מהפך"
העם לא מעוניין במהפך. הוא מעוניין במשפחת בולביל, קובי פרץ ואייל גולן ומשפחת משי...
הוא מקבל מה, שהתיקשורת דוחפת לו בכוח.
זה שהם פוגעים בשפה העברית עם דיבור לא נכון ומוגבל זה דבר אחר. אם ערוץ 10 או 2 יהיו בשליטה שלך רומק. הם יפשטו רגל מהר מאוד. למה? העם רוצה תוכניות, ככגון: האח הגדול,כוכב נולד והישרדות... זאת רמת החשיבה של עם ישראל היום וחבל... תוכניות של חשיבה עבר הזמן שלהן.
לפחות הוציאו מכרז חדש על ערוץ 10 לפני כמה ימים אז אולי יש תקווה להציל אותו מכל השטויות של השירדות וכו...
עם ישראל היום יאכל כל דבר שהתיקשורת תיתן לו, היום עם ישראל מקבל בעיקר זבל ועוד זבל. ב dr who אפילו עשו על זה פרק באחת העונות, כיצד הטלויזיה הרסה את האנושות בתת רמה. המפיקים של התוכנית לא פיספו הרבה לדעתי רומק.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
נערך לאחרונה ע"י linuxsboot בתאריך 26-10-2009 בשעה 05:41.
|