16-10-2009, 03:28
|
|
|
חבר מתאריך: 26.07.07
|
|
[QUOTE=עבדול אלהזרד]אתה קורא את מה שאתה כותב? או חושב לפני שאתה לוחץ על "פרסם"?
כל פעם שאני נכנס לויכוח עם טיפוסים שטוענים שצה"ל מורכב מערסי-צעצוע עם תת-תרבות עבריינית, שלא מסוגלים להחזיר הביתה את גלעד שליט ומובסים ע"י כנופיות בלבנון אבל מצטיינים בפריקת תסכולים על רכוש, באים ליצנים כמוך וכמו החברים שלך
משהו מאוד רקוב קורה בצה"ל, אם בתירוץ היבבני שהם ישנים פחות ולפעמים יורד עליהם גשם, פושעים קטנים דורשים התעלמות מהשטויות המזיקות שהם עושים. אז יופי שהם "אחל'ה חברים", אני בטוח שגם לטיפוס ההוא שפורץ למכוניות ודירות יש חברים שבטוחים שהוא ממש אחל'ה. משום מה אני לא רואה אותם אומרים את זה בבית משפט אזרחי כעדות לטובתו.
. להפך, שוב אתה כועס על כל העולם
אתה יודע איך מכנים אנשים שבטוחים שכל העולם נגדם ושמותר להם לעשות הכל בלי להענש כי הם נורא מיוחדים? נכון. פסיכופטים. אז נכון, הבנו שלצה"ל יש מחסור בכוח אדם והוא מגייס גם פסיכופטים, אבל בתור מי שמשלם מהמיסים שלו משכורת לקצינים שלהם,
חלק מעבודתו של צה"ל היא לא להגן על קציניו
לאחר שקראת לי ערס עבריין צעצוע ליצן פסיכוטי ופושע הכי קל לי להוכיח לך שאתה צודק על ידי תגובה תואמת לכינוי, אבל, מאחר ואנחנו בפורום עם חוקים שיש לכבד נדלג על החלק האומנותי .
לדעתי, ומן המשתמע בכתב, אתה עוד ממורמר שחושב שבגלל שהוא משלם מיסים אז הוא הבעלים של חצי מהמדינה, אם אני טועה הרגש חופשי לתקן .
אני לא כועס על כל העולם ולא הבעתי שום כעס בהודעתי המקורית, אם ראית כעס, סימן שהוא שלך בלבד .
לגבי החברים, הם מעל הכל, תקרא לזה איך שאתה רוצה, לאף אחד מהם אין תסכול חבוי (פרט לאוכל בחדר אוכל, אפשר לשפר ואולי קצת מזגן בקיץ... בחייאת חם) כל מעשה שבוצע קדמה לו חשיבה, לא פריקת תסכול ולא גזענות ולא נעליים .
לילה טוב .
|