02-11-2007, 10:18
|
|
|
חבר מתאריך: 04.10.06
|
|
הייתי רוצה לחזק את ידו של ג'ון
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ג'ון מקליין שמתחילה ב "שגיא אור-שירות בלבנון, מילואים בעזה ,מת בת"א"
אני מעט קטן ממך, כעת גם אני לומד באונ', ועושה את צעדי הראשונים בשוק העבודה המקצועי.
אם יש דבר שלמדתי בחיפושי העבודה של הקיץ האחרון, הוא שבכל מקום שבו אתה נדרש "להיות אתה עצמך" חובה עלייך להציג הצגה מושלמת ואידיאלית ולהגיד את כל הדברים שלא מעידים על ה" אתה עצמך" האמיתי והכנה. (למי שמכיר: מרכזי הערכה, מבחני אישיות, דינמיקה קבוצתית, לצייר עץ וכו'...).
נראה לי שיש לך יותר ניסיון חיים מאשר לי יש, לכן אני לא "אמליץ" לך מה להגיד ומה לא להגיד במבדקים השונים בתהליכי קליטה לעבודות. אבל, זה עמד לי על קצה הלשון: אני ממעט להכיר אנשים ביננו שמצויים ברמת כנות כה גבוהה עם עצמם. כתבת אוסף של דברים שאנשים נוטים לטשטש (מרבה להתעצבן, לא מקבל מרות, מזלזל בסביבה וכו') ולא לספר - כי באזרחות ככה מתקדמים למעלה (לפחות בשלבים הראשונים).
אני מניח שהאסון האישי שקרה לך עם הרצחו של חברך ומנהלך הקרוב היה חזק מכל זיוף וטשטוש, ונתן לך דרור להיפתח ולחשוף מעצמך האישי הפנימי, כנגד חוקי המשחק של האזרחות. אם חברך ההרוג הוא שגרם לך להיות אדם פתוח ואמיתי כנגד כל הדרישות באזרחות וכנגד חוקי המשחק בעולם שמסביבינו - כל מה שנותר לי הוא לבכות ולהשתתף בצערך על אובדן של איש שהלוואי והיו רבים כמותו - כי אין (עכשיו) אפילו אחד.