02-10-2009, 15:26
|
|
|
|
חבר מתאריך: 11.03.07
|
|
ימי חופש וניצולם (לקרביים שבנינו)
המצב הוא כזה:
אצלנו יוצאים 11\3, חיילים, מפקדים, קצינים.
בגלל חוסר בסד"כ, רק מפקדים עושים 16\5, קבוע, וזה לא הולך להשתנות בלפחות השמונה חודשים הקרובים.
אני משתחרר במרץ הקרוב, קצת פחות מחמישה וחצי חודשים ויש לי 18 ימי חופש השנה, ואני אקבל עוד 7 בתחילת השנה הבאה.
שנה שעברה נמחקו לי יומיים ונצברו לי רק 7, הם נמחקו כי פשוט לא נתנו לי לצאת לימי חופש\רגילות לנצל את הימים האלו בטענה שיוצאים רק לרגילות שלמות וימי חופש זה רק לאירועים מיוחדים.
המצב היה אחרת אם הייתי ב11\3 שאז אני יכול לצאת לרגילות, אבל ב16\5 אם אני יוצא לרגילה בנוסף ליציאה מישהו אחר יעשה 28, ואותו דבר יקרה לי כשהוא ירצה לצאת לרגילה.
אין לגדוד שום פיתרון יצירתי לבעיה אחרי שהעלנו אותה חוץ מזה שכל פעם מישהו אחר יעשה 28 כשאחר ברגילה - וזה בעצם מאבד מההנאה של הרגילה שאתה יודע שתחזור לסגור 28 אחריה...
כמו שאתם יודעים אי אפשר לחתום על ימי חופש בצורה חופשית אלא צריך סיבות טובות (אירועים משפחתיים וכו) אז באמת שאני לא רואה איך אני אוכל לנצל לפחות 11 מתוך ה18 ימי חופש שנשארו לי עד סוף דצמבר כדי שהשנה לא ימחקו לי 11 ימים.
השאלה שלי היא כזו - האם חייבים לתת לי לצאת לימי החופש האלו כדי שלא ימחקו? אחרת מה הטעם של הימים האלו אם לא נותנים לך לנצל אותם?
|