לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ●●● ברוכים הבאים אל פורום צבא וביטחון ●●● לפני הכתיבה בפורום חובה לקרוא את דבר המנהל ●●● עקבו אחרינו! ●●● חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > צבא ובטחון
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-09-2009, 19:25
  אחד_שבא_והולך אחד_שבא_והולך אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.12.08
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי B669 שמתחילה ב "הספר "השבוי" על גלעד שליט"

אתה יודע מה, אני רק מקווה באמת ובתמים שהספר הזה מאל ב'עובדות' נכונות. אבל לא כך המצב.
תן לי להגיד לך מספר דברים על הספר ועל כותבו:

- בספר מסופר המון על מה שקורה בתוך בית המעצר של שליט. ממש סיפורים יום יומיים, שאם הם אכן נכונים, המידע שמגיע חייב להגיע מאחד מחוטפיו של שליט. אם אכן סלימאן קשור בצורה כלשהיא לחוטפיו של שליט (וזה לא חשוב אם זה דרך מספר 'מבועים' כאלה ואחרים), זה קשרים ומקורות מאוד חזקים, וסביר מאוד להניח שהשבכ היה ממזמן עולה על הקשרים האלה ומנצל אותם למטרותיו, והיה משחרר את שליט ממזמן.

- שליט הוא סוגיה מאוד ממודר בחמאס (לפחות כך אני רוצה להאמין, ולפחות כך מנהיגי זרוע הצבאית של חמאס רוצה להאמין, אחרת גם היינו מוצאים את דרכינו לשם, עם כל ה'חדירות המודיענית' של חמאס). בספר מסופר על אנשים רבים שיודעים מה הולך שם, ועל שמועות שרצות ברחבי הרצועה על מצבו של שליט, ועל סיפורים שמתהלכים בתוך מקום הימצאו. אם זה אכן אמת, שוב, סביר להניח שהשבכ ואמ"ן היו ממזמן מוציאים משם את שליט, כי המודיעין הזה הוא מודיעין ערכי ברמה מטורפת.

אז בקיצור, אני מאוד רוצה להאמין שה'עובדות' הן אכן נכונות ומאומתות, אבל הסיכוי שג'עברי ידבר עם סלימאן ויספר לו בדיוק מה הולך, ושיישב איתו לקפה הוא אפסי.
ואולי כל זה נכון. אתה יודע מה, הלוואי שכל זה אכן נכון, ואנחנו קרובים מאוד כעת לשחרור שליט (אם זה בעסקת טיעון עו במבצע)....

ובכלל לא נגעתי בסוגייה של השת"פ של המשפחה עם סלימאן. אי אפשר כרגע לשפוט אותם במצבם. אפחד לא יכול וצריך לעשות זאת. אבל זה בהחלט נושא שראוי לדבר עליו, בע"ה, לאחר חזרתו של שליט.

נערך לאחרונה ע"י אחד_שבא_והולך בתאריך 28-09-2009 בשעה 19:33.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-09-2009, 09:23
  משתמשת נקבה יונה100 יונה100 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.03.05
אני לא מדברת על אינטרסים
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי B669 שמתחילה ב "הספר "השבוי" על גלעד שליט"

האינטרס של החמאס/מו"ל/סלימאן א שאפי/משפחת שליט ממש לא מעניין אותי. אני מדברת רק על גלעד שליט והקורא הפוטנציאלי.
במידה והספר לא דמיוני, אלא מבוסס על נתוני אמת, הרי שיש כאן אונס ברוטאלי ביותר של חוויותיו האישיות והאינטימיות של גלעד.

אני לוקחת חלק בפרוייקט תיעוד של פדויי שבי ע"י נט"ל. האם בכלל עלה בדעתכם שרק מיעוט שבהם מוכן בכלל לעבור את החוויה הזו, של סיפור קורות השבי שלו לזרים? אתם יודעים כמה חודשי התלבטות והתחבטות נדרשים להם בכדי להסכים לחשוף את עצמם? וגם אז, התיעוד הוא פרטי ביותר ותחת קונטרול מוחלט של המרואיין, לספר רק מה שהוא בוחר .

כמו שכבר כתבתי - ככל שאני יודעת, מעולם עוד לא נכתב ספר על שבוי ללא הסכמתו ושיתוף הפעולה שלו, לבטח לא בשעה שהוא עדיין נרקב בתאו. לכן המילים "אונס", "פורנוגרפיה" ו"סנאף" הן תאור עדין מאד לתחושותי בקשר לספר הזה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:58

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר