סרטו החדש של מייקל טסאריון - השליטה על התודעה האנושית (Youtube)
מייקל טסאריון נחשב לאחד המומחים החשובים ביותר בכל הקשור לתחום האפל (או "אפור" אם תרצו) - שלא הרבה מכירים, אני ממליץ בחום לצפות בסרט (מחולק ל16 חלקים).
"הארץ שלנו איננה רק מדינת ישראל אלא כל מרחב הסהר הפורה. אבות אבותינו אינם רק אברהם יצחק ויעקב אלא כל יושבי ארץ הקדם - הישראלים, הכנענים והפיניקים - כולם שייכים לאומה העברית. אנחנו העברים הננו איפוא צאצאים לאומה העברית הגדולה שהמציאה את האלף בית, שהקימה ציים אדירים ובנתה אימפריה בכל אגן הים התיכון. אנחנו הבאנו את התרבות לאירופה ופילי מצביאנו הגדול חניבעל, איש קרתגו, עברו את האלפים ואיימו למוטט את רומא."
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי AtlantisNumenor שמתחילה ב "סרטו החדש של מייקל טסאריון - השליטה על התודעה האנושית (Youtube)"
תודה, הבחור הזה תמיד יש לו נגיעות בתחומים מעניינים!
יש הרצאה גדולה שלו שהבאתי באשכול ההמלצות.
בהחלט התחום שהוא בחר הפעם, שליטה מוחית, הן ע"י מניפולציות, וסגסטיות ושאר השיטות הוא תחום מעניין, שווה צפייה, ראיתי חלק ראשון נראה בהחלט מעניין! נבדוק אם בגוגל יש את כל הסרט בחתיכה אחת.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי AtlantisNumenor שמתחילה ב "סרטו החדש של מייקל טסאריון - השליטה על התודעה האנושית (Youtube)"
אוקי, ראיתי את הכל (בחלקים) בהחלט סרט טוב, מבלי להתעסק בדברים שיבריחו צופים חדשים, הוא בהחלט מנתח את הכל בצורה נפלאה, יודע על מה הוא מדבר וניכר שהוא עשה יופי של מחקר ועבודה! גם השקיע בסרט מאוד, כל הכבוד לו!
היה קצת מייגע לראות כי זה ארוך מדי, אבל בסדר כבר ראינו סרטים יותר משעממים וחסרי תוכן מהוליווד חחחחח.
הבאתי 4 חלקים עיקריים שלדעתי כדאי לאנשים לראות, במיוחד לאלו שרוצים להפיץ בתוך טוקבקים \ פייסבוק \ מייספייס \ טוויטר ובלוגים.
החלק הראשון שאני ממליץ עליו מתמקד בעיקר בתרמית החיסונים, בתרמית חיסון צוואר הרחם ותופעות אחרות שקרו לאחרונה בעולם, יכול להסביר בצורה יפה מדוע יש להזהר מרוב החיסונים שמתומכרים לנו בצורה קצת יותר מוקפדת. גם מפורט על דור התרופות, אנשים שחושבים שלקחת תרופות (פרוזק) כדי להרגיש "נורמלים" זה חיוני וכל מיני תופעות ותכתיבי חברה מוטעים שכדאי לשים לב אליהם.
החלק השני שאני ממליץ עליו - הטעיות פוליטיות, שליטה בהמונים ושטיפת מוח בעזרת המדיה הממסדית, כיצד גורמים לאנשים לקבל על עצמם דיעות פוליטיות מסויימות כמו לצאת למלחמה ולהצדיק זאת.. מומלץ לראות באמת מעניין.
החלק השלישי שאני ממליץ עליו - כיצד אנו עבדים בתכלס אך משוכנעים שאנו חופשיים, כי אנו חיים באשלייה שמישהו התאמץ מאוד להקנות לנו אותה. הוא מסביר גם כיצד הם עושים זאת.
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי iceman4ever שמתחילה ב "אוקי, ראיתי את הכל (בחלקים)..."
והוא בתחום הזה עוד לפני שאלכס ג'ונס ידע מה הפירוש של המילה "אילומינטי".
חבל שאין לו הרבה חשיפה בעולם (אוליי מכיוון שהוא מעדיף לא לבלוט יותר מדיי).
לא להרבה אנשים קל לקבל את החומר שלו, אבל בשורה התחתונה הבן אדם צודק.
יש הרבה תעלומות בעולם שלנו, אבל אם מישהו רוצה לקבל בסיס טוב למחקר, אז אני ממליץ לו על הספרים והסרטים של טסאריון (אפשר גם להזמין דרך האתר).
בלי קשר, אני ממליץ גם על הסרט שלו שמתעסק בחורבן אטלנטיס, ויצירת האדם על כדוה"א - מאוד מעניין, ונכון.
"הארץ שלנו איננה רק מדינת ישראל אלא כל מרחב הסהר הפורה. אבות אבותינו אינם רק אברהם יצחק ויעקב אלא כל יושבי ארץ הקדם - הישראלים, הכנענים והפיניקים - כולם שייכים לאומה העברית. אנחנו העברים הננו איפוא צאצאים לאומה העברית הגדולה שהמציאה את האלף בית, שהקימה ציים אדירים ובנתה אימפריה בכל אגן הים התיכון. אנחנו הבאנו את התרבות לאירופה ופילי מצביאנו הגדול חניבעל, איש קרתגו, עברו את האלפים ואיימו למוטט את רומא."