14-09-2009, 09:48
|
|
|
חבר מתאריך: 08.11.08
|
|
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי iceman4ever שמתחילה ב "מתנה קטנה לפורום ולגולשים שחוששים להגיב בשל העדר האנונימיות או מכל סיבה אחרת"
לאלו מכם שהודו לי על התוכנה, אין על מה, בכיף, העיקר תפיקו תועלת.
ולאלו מכם שטוענים שאין להם צורך בה - אולי אתם צודקים ואלי לא, אך התוכנה מיועדת כפי שכתבתי לאנשים שאולי מתעניינים וגולשים בפורום ומפחדים להרשם או לכתוב תגובות כי מן הסתם הכל מתועד גם אצל הספקית שלכם.
דבר שני - כפי שאמר deltaforce , נכון לעכשיו אין לכם מה לפחד! אבל מי יודע מה יקרה מחר או בעוד שנה? אולי יטילו רגולציה על האינטרנט? אולי יקום ממשל חדש ולא הכי דמוקרטי? אולי יקום משטר אפל שיגרום לכם לחשוב אחרת?
אחרי הכל יש לזכור דבר חשוב אחד, בעידן הטכנולוגיה כל אחד משאיר אחריו טביעות אצבע דיגיטליות, זה אומר ש"הם" יודעים וכולים לדעת עלייך הכל! הכל מתועד ושמור, איפה גלשת, באיזה שעה, האם טרחת להגיב ומה השארת ע"ג הDB של אותו אתר, איזה פאקט שלחת ולאן, ע"ג איזה פרוטוקול, ע"ג איזה פורט, כמה זמן זה לקח, איך זה התבצע והכל! אז תמיד חשוב לדעת ולזכור איזה מידע ואיזה שימוש אתם עושים במידע ומה אתם משאירים מאחור, כי אין לדעת מתי הדבר (ולו הכי קטן) שהשארתם מאחור יוכל בעתיד אולי לשמש כנגדכם!
אז לקום ולהגיד "אין לי ממה לפחד" זה אמיץ, זה אצילי אך זה גם די ילדותי! כי פחד זה לא שם המשחק, נדמה לי שכל מי שנמצא כאן אין לה ממה לפחד, הרי כולנו עברנו את שלב הפחד הראשוני כשהחלטנו ביננו לבין עצמנו שהפחד הכי גדול זה להסתכל לאמת בעיניים, אך כיום עם כל המידע שכאן ועם כל מה שאנחנו יודעים (או רוצים להאמין שאני יודעים) אנחנו לא רק שלא מפחדים להסתכל לאמת בעיניים, אנחנו גם צוחקים לה בעיניים! האמת אנחנו גם די נהנים מכל זה, מה זה משנה בסוף כולם מתים לא? עדיף כבר להחכים ולדעת טיפה יותר מהכבשה הטיפשה בעדר מאשר להיות בור... אז המעט שיכלתי לעשות זה להקנות את הכלים לאלו שעדיין מפחדים ועדיין לא יודעים ולא בטוחים אם להכנס אל העולם הזה שנקרא "האמת" או להשאר בחשכה ולפחד מלקרוא או להגיב כאן. חוץ מזה אין כל רע בתוכנות לשמירה על פרטיות בכללי, עם מדיניותם הפולשנית של התאגידים של ימינו (מיקרוסופט, גוגל, יאהו, סאן, שרתי ענן וכו') אין כל רע בלשמור על הפרטיות לכל מי שלא ממש יודע איך... הרי לא כולנו משתמשים בלינוקס... לא כולנו חייבם להבין פרטים טכניים כדי לשמור על פרטיותנו. יש למזלנו אנשים שפויים שעוד ינסו להלחם ולהקנות לנו את הכלים הללו.
תהנו, עשו שימוש ראוי וגלישה נעימה.