09-10-2007, 04:08
|
|
|
|
חבר מתאריך: 16.02.07
|
|
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי alonmore28 שמתחילה ב "אז תן לו לפחות צל"ש בלבד. או מומחה בלבד..."
> אז עכשיו מקסטון 2 נחשב יותר טוב ממקסטון הקלאסי? או שיש עוד דברים שבגללם כדאי לי לא לעבור למקסטון 2 ולהיות עם 1.6 (משהו כזה)?
רק אם אתה חייב טולבאר מסוים שעובד ב-1.6 אך לא 2 (ואין לו מקבילה ב-plugin מספיק איכותית לטעמך) אז כדאי להישאר עם מקסתון ישן. מקסתון 2 ממש ממש ממש כייפי לעבוד איתו (ביומיים שימוש אינטנסיבי שלי איתו).
> דבר מוזר קרה לי. עוד לא עשיתי את הדבר הזה שאמרת אבל אני כבר אוטומטי יכול להחליף שפה ב-ALT+SHIFT בלי בעיה. ובדקתי שה"Extend support of advanced text services to all programs" לא מסומן ועדיין זה עובד בלי בעיות. יודעים למה זה?
או מחשב הרבה יותר מהיר/איטי מהמחשב הממוצע, או שיש עליו גרסה שונה של ווינדוס מאשר זאת שעושה בעיות, או שאין לה את כל העדכונים שאולי אחד מהם יוצר את הבעיה, או שמשהו בהגדרת שפות שונה, או אולי מהירות תגובה/הקלדה חוזרת של אות (כשמשאירים אצבע לחוצה על אות כלשהי) שונה מאצלנו (איטי יותר?) או שיש איזה דרייבר מיוחד למקלדת, או אלף ואחד סיבות אפשריות.
אני שמתי לב שכשהבעיה קרתה, אז אפשר היה להבחין הרבה פעמים איך כיוון הכתיבה משתנה מהר פעמיים (הצ'ופצ'יק שבסמן למעלה משתנה מהר פעמיים במקום פעם אחת), כאילו משהו שם מזהה כאילו מישהו לחץ על החלפת השפה פעמיים (ולא אפס פעם כמו שאפשר לחשוב בגלל שאין שינוי בשפה מבחינה פרקטית).
|