31-08-2009, 02:20
|
|
|
|
חבר מתאריך: 10.08.05
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי strong1
העדר הקסדות על החובשים/מחלצים באמצע סצינת קרב נראה גם כן מוזר - לאחד מהם יש כובע בייסבול!! לא יודע, נראה כמו תמונה חצי מפוברקת או אולי זירת אימונים.
|
לא הייתי ממהר לשפוט תמונה כזו, אם אתה לא בקיא במאפייני הפעילות של היחידה/צבא הנ"ל, כמו נהלי חבישת קסדות בנסיעה, ובכלל, או למשל, השפעת פגיעת המטען המסויים, על הרכב המסויים שבו הם משתמשים (שאת שניהם אני לא בטוח שאתה או אני מכירים מספיק).
ד"א, אני יודע בוודאות שיש יחידות בצבא ארה"ב שלא משתמשות כמעט בקסדות במשימות כאלו.
השערתי לגבי החייל בעל כובע הבייסבול, ללא חולצה צבאית מתחת לשכפץ ובעל החזות המזרחית, שהוא המתורגמן שסופח לכוח.
לגבי האימונים - יחידות הצבא האמריקאי והבריטי, מתאמנות בדר"כ כפי שהן נלחמות, ואם יש פערים בין צורת הלחימה לאימונים, הם נוצרים עקב שינויים מהירים בזירות הלחימה השונות, אשר מקבלים התייחסות מהירה ומוטמעים בתו"ל ובאימונים בצורה יעילה וכוללת.
כדאי לך לצפות בקטעי הווידאו הרבים שמצולמים במתקני האימונים של הצבא האמריקאי, ואני מאמין שתתרשם מהמשאבים המושקעים שם בכדי לדמות זירת מטען - כולל חיילים לשעבר, קטועי גפיים, אשר עובדים כשחקנים במתקנים אלו, ומרמת ההתייחסות של המתאמנים לתרחיש.
אף אחד שם לא יחשוב להתאמן ללא קסדה/שכפץ קרמי, במתאר אשר בלחימה מחייב להשתמש באחד מהנ"ל.
|