19-08-2009, 14:11
|
|
|
חבר מתאריך: 24.04.09
|
|
גיבוש עוקץ/לוט''ר מחזור נוב' 09 הקרוב
שלום לכולם ,
א' כל אשמח אם מישו יסביר לי מה ההבדל בין לוט''ר ולוט''ר אילת ? או שזה אותו הדבר ?
אוקיי אז ככה, יש לי חבר שלפני כשלושה שבועות פלוס מינוס היה לו גיבוש עוקץ , הוא סיים אותו אך לא התקבל... הוא אמר לי שהם התחילו 160 ומשו אנשים את הגיבוש , סיימו 85 והתקבלו 35 , שזה אחוז מאוד יפה יחסית למה שאומרים שנורא נורא קשה להתקבל לעוקץ... אז בנוגע לחבר שהיה בגיבוש , איפה כל איפה המקומות שאומרים ששמורים לנפילי טיס וכו' ? בתוך ה-35 שהתקבלו או בנוסף ? איך זה עובד... ? כי אם אתה נפיל שייטת או משו אז יש לך רק ראיון לא גיבוש נכון ? ככה מה שאומר שה-35 זה נטו חיילים שהתגייסו לכפיר ועברו... ?
דבר שני , גיבוש לוט''ר נפתח במחזור נוב' הקרוב , לא היה גיבוש ביולי , ולפי מה שהבנתי הגיבוש הוא של שניהם כלומר אותו גיבוש גם לעוקץ גם ללוט''ר לאנשים שהתגייסו לכפיר ויוצאים לגיבוש , ומי שמסיים אז אמרו לי שעוקץ בוחרים בן אדם , ואז לוטר יענו חלוקה של 1:1 ואם אני זוכר נכון אפשרי 3 לכל אחד מכל צוות , בקיצור אני מורעל אחושרמוטה עוקץ ויעשה הכל בשביל להגיע , אבל אמרו לי שיש שאלה בראיון שלאחר סיום הגיבוש : במידה ולא תתקבל לעוקץ היית מעוניין בלוט''ר ? אז אני בבעיה מה להגיד... אם אני אומר כן אני מפחד שישימו אותי שמה ולא בעוקץ , ואם אני אומר לו אני מפחד שיעיפו אותי לכפיר... עכשיו עוד שאלה מאוד מעניינית שהייתי שמח להעלות כאן : הוא אמר לי ששאלו אותו שאלה נחמדה : אם היו אומרים לך לבחור בין לוחם בכפיר לבין תפקיד בעוקץ אבל לא קרבי , מה היית בוחר ? ואז אם אתה אומר לוחם אז סבבה אתה רוצה קרבי אבל לא רוצה כל כך עוקץ , ואם אתה אומר תפקיד בעוקץ אך לא קרבי אומרים שאתה לא רוצה קרבי ככה שלא משנה מה אתה עונה זיינו אותך , יש כאן איזהשהו קאץ'?
תודה לעונים
נערך לאחרונה ע"י La Mano De Dios בתאריך 19-08-2009 בשעה 14:13.
|