18-08-2009, 17:49
|
|
|
|
חבר מתאריך: 27.08.07
הודעות: 1,837
|
|
לימודי קונדיטוריה
שלום לכולם , אמנם אני לא נוהגת לכתוב בפורום הזה, אבל אני מסתכלת עליו מדי פעם, וחשבתי שכאן אולי יוכלו לעזור לי כיוון שהבעיה שלי קשורה לאוכל .
סיימתי עכשיו יב' ואת השירות שלי אני מתחילה רק עוד שנה. מה שנותן לי חופש די ארוך. על מנת לא לשבת בבית ולהשתעמם כל היום החלטתי שבין שאר הדברים שאני רוצה לעשות זה לקחת קורס קונדיטוריה.
פניתי ל"דן גורמה" ול"מכללת השף" שהם הכי קרובים אלי (בחיפה), וכל אחד מהמקומות הציע לי את הקורסים שלו. בדן גורמה הציעו לי קורס יותר חובבני "קונדיטוריה מא' עד ת'" , ובמכלל השף הציעו לי קורס שבסופו גם מקבלים תעודה שמוכרת על ידי ארגון השפים הישראלי, אך הוא יותר יקר (פי 3 מהראשון). אם מישהו מכם היה פעם באחד הקורסים האלה, תוכלו בבקשה לתאר לי איך היה. ומה דעתכם? האם ללכת לקורס המקצועי או לחובבני יותר, שגם בו אפשר ללמוד הרבה...
נכון לעכשיו אני כן רוצה ללכת בעתיד לכיוון הזה (אני רוצה לפתוח בית קפה נגיש לנכים), אך חלומות של נערה בת 18 יכולים להשתנות ואולי אני אחליט לבחור במסלול אחר... בכל מקרה, אני כן רוצה ללמוד קונדיטוריה. כך שאם יש למישהו המלצה, רעיון, או משהו בסגנון, הוא יותר ממוזמן להגיב
יום טוב לכולם.
|