07-08-2009, 14:43
|
|
|
|
חבר מתאריך: 27.10.03
|
|
|
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "ערסים, ריח של זיעה ודומינו זקנות (או: דברים שאני אוהב ושונא באוטובוס)"
אוהב-
*שאני עולה לאוטובוס (כמובן, בלי לשלם כי יש לי חינם) והאוטובוס כמעט ריק, אני מרגיש כמו איזה שיח סעודי שהולך ובוחר לו איפה לשבת, אני לוקח את הזמן, מתלבט, במושב שאחרי הדלת האחורית? לא, יש שם שמש בשעות האלה, במושב ליד הדלת אחורי? בצד של החלון? חח
*לשבת במושבים הבודדים, שבצד שמאל, פשוט תענוג לשבת שם
*לשבת, אבל העיקר לשמוע מוזיקה, כי בלי מוזיקה, אוטובוס זה זין.
שונא-
*שהייתי חייל הייתי מחכה לאוטובוס איזה 40 דקות בבוקר, למה בבוקר לא מוציאים עוד אוטובוסים?! כולה אוטובוס אחד לבסיס שצריך לחכות לו 40 דקות. (קו 11 של ראשון למי שמכיר)
*שאני עולה לאוטובוס ואין איפה לשבת, ויותר גרוע מיזה, בקושי יש איפה לעמוד!! במצבים שכאלה, אני יורד מהאוטובוס, אין לי עצבים.
*שאני ישוב לי בכיף שלי, ומתיישב לידי איזה שמן, ובגלל שהוא שמן הוא כאילו דוחף אותי לפינה, אני בדרך כלל מפעיל קצת לחץ שלא יחשוב שאם הוא ירצה הוא גם יעשה בי מעשים מגונים
*שיושב לידי מסריח, בדרך כלל זה "זקן מסריח", זקן שאני מניח שבמעמד הפועלים, מסריח מאוד, מתישב לידי, פשוט דוחה, לרוב אני קם מהמקום, כי אני לא בעונש, אני נושא בואוטובוס, לא צריך לסבול גם ריח של אנשים.
יש עוד, אבל אני חושב שזה מספיק, גם ככה לא יותר מידי אנשים יקראו את זה.