לתבנית אינגליש 10*30 במחבת להניח קוביות מ-4 תפוחים 3 כפות סוכר מעט חמאה כפית קינמון עד התפוחים מתרככים והנוזלים מתאדים. למיקסר כוס סוכר 3 ביצים - להקציף עד לתערובת תפוחה להוסיף כוס וחצי קמח תופח וחצי כוס שמן לאחר שהבלילה מוכנה להוסיף את תערובת התפוחים שהתקררה מעט לשמן תבנית ולשפוך לתוכה את בלילת העוגה ושיהיה בתאבון עוגה קלה ומהירה! תמונות
טמפ'? זמן? משהו? נראה טוב..
חחח צודקת ככה זה שמאלתרים מתכון מכל מיני מתכונים חחחח הכנתי לטמפ1 180 על טורבו בשליש התחתון של התנור בערך 30-40 דק עד שקיסם יוצא יבש - אפילו לא כזה יבש כדי שהעוגה תהיה לחהה יותר אם בא לך. זה לא רק נראה טוב..בחיי זה גם טעים
שיפור קטן אך מעולה! עשיתי את אותה עוגה עם 6 תפוחים - כל השאר אותו הדבר יצאה פשוט טעימה לאללה, לחה וטעימה........היה קשה להפסיק אז חילקתי לאחרים כדי לא לאכול הכל חחח תמונות יותר מאוחר - כי הכנתי בתבנית חדשה אחרת
תמונות של העוגה עם 6 תפוחים