21-08-2009, 19:06
|
|
|
|
חבר מתאריך: 27.08.07
|
|
דבר ראשון, אני לא חושבת שההפרש גילאים בינכם הוא משמעותי במיוחד. השאלה היא מה ההפרש הרגשי בינכם? עד כמה אתם מפותחים רגשית.
בקשר להורים ולמשפחות, גם אני לא ממש נהינת להיות עם משפחות של חברות וחברים שלי (מרובם לפחות), גם אני נהיית נבוכה לידם ולא מרגישה בנוח. אבל, כשהתחלתי לצאת עם חבר שלי, היה לי מאוד חשוב שהוא והמשפחה שלי יסתדרו ולכן, כדי שאני אוכל לצפות ממנו משהו, הייתי צריכה לצפות אותו דבר מעצמי. אז אולי בהתחלה הכרחתי את עצמי להיות איתם ולבוא אליהם יותר, אבל עם הזמן נפתחתי אליהם והתיידדתי איתם כך שהתחלתי להרגיש בנוח ויכולתי להיות עצמי. עכשיו יש לי קשר טוב איתם, אני אוהבת אותם והם אוהבים אותי.
ההורים שלך גם יצטרכו להתמודד בשלב מסויים בחיים שלך עם העובדה שאת גדלה ושאת תתחילי לחיות את החיים שלך גם מחוץ לגרעין המשפחתי. אני חושבת שיש כאן מעגל שמאכיל את עצמו כל פעם מחדש. ההורים שלך לא בוטחים בך עם בנים - את משקרת להם הם לא בוטחים בך .... וכו'. אני חושבת שבלי קשר לבחור המדובר, את צריכה לדבר איתם על זה. לקחת אותם לשיחה ולהסביר להם איך את מרגישה עם העניין. נסו להגיע להסכמה מסויימת כך ששני הצדדים ירגישו בנוח. בסופו של דבר הם ההורים שלך והם דואגים לך.
דבר נוסף, בקשר לעניין של "להרוס ידידות" , אני חושבת שהעובדה שהוא רוצה אותך ולך יש משיכה מסויימת כלפיו (שאת לא יודעת להגיד במילים מה היא), כבר מראה על העובדה שהידידות בינכם נהרסה. נכון לעכשיו... כי אתם לא רואים אחד את השניה כמו שראיתם פעם. עם הזמן זה באמת ישתנה, או יחזור להיות כמו שהיה. אבל כרגע אני לא רואה את הידידות שלכם כמשהו אמיתי. יש לי חברה וידיד שהיו במצב דומה לשלך, היא בשלב מסויים התאהבה בו, הוא לא רצה להרוס את הידידות, אבל המגע הפיזי המשיך בינהם (לא מיני). בשלב מסויים הוא "המשיך הלאה", רק שהוא לא היה בקשר פיזי עם בנות אחרות, והיא נשארה מאוהבת בו. וכל פעם שהוא היה איתה באותו חדר הוא המשיך עם העניין הפיזי. ליטף אותה, נישק אותה בצוואר, חיבק אותה, כרך את הידיים סביב המותניים שלה וכאלה... והיא, כמאוהבת, לא אמרה לו כלום. כי מה כבר היא תגיד? היא רק המשיכה... קיוותה שיום אחד הוא עוד ירצה ליצור מזה קשר... אמנם הוא אומר שהוא לא רוצה לפגוע בה, ובגלל זה הוא לא רוצה להיות איתה. אבל ככה הוא גם פוגע בה. בגלל זה אני אומרת שתשימי לב טוב מה קורה איתכם מבחינה פיזית כשאתם קרובים... אף אחד לא רוצה לפגוע בשני. אבל לפעמים, זה קורה.
|