15-07-2009, 14:31
|
|
|
|
חבר מתאריך: 24.02.08
|
|
בלי לפגוע באף אחד פה אבל אני מציע שתפסיק לקרא דיונים בפורום על סיירות ,נשקים ,כוונות והקצאות כי הטירונות שלך הולכת להיות רחוקה מאוד מהפורום הזה ומהדיונים האלה ואתה מהר מאד תבין את זה ... זה פשוט לא אמור לעניין אותך כרגע ואתה תראה שאלף דברים אחרים יעניינו אותך לפני הכוונת או הנשק איתו תיצא הביתה.
ולשאלותיך , בקורס מכ"ים כולם חוזרים חזרה בזמן לאמ 16 מקוצר בלי כוונות בלי כלום , מלבד קלעים ( לפעמים אין הקצאות אז הם פשוט מקבלים אמ16 ארוך עם טריג'- כל הזין) , קצינים עם אמ4 ומאפרו.
אני מציע שתשכך לגמרי מעניין הנשק כי בסופו של דבר כל לוחם בקו חייב להיות מצויד עם מינימום מאפרו ולרוב גם אמ 4 , אבל עד הקו יש לך באמת המון זמן וכל המנטליות שלך תשתנה עד אז אני מבטיח לך - הייתי בדיוק כמוך בגיוס..שאלתי את אותן שאלות.. בסוף נתנו לי קלע אבל אני מבטיח לך שגם אם לא הייתי מקבל זה לא היה מעניין אותי כל עניין הכוונות ונשקים.
מציע לך להתרכז בשאלות על הטירונות ופחות נשקים/כוונות...
roko man כמעט שכחתי אותך... לגבי הטירונות בבהל"צ -חם מאווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווד, זה לא נורמלי , בטח הנפיצו לכם כל מיני שטויות על בהל"צ וכמה שמגעיל שם , חכה לאמצע הטירונות שתהיה זרוק בשטח שבוע ... אתה תתגעגע לבהל"צ יותר מלבית שלך ..אתה לא מבין איך כולם שמחים לחזור מהשטח לבסיס ..ממש בית מלון
מבחינת אוכל..בפעם הראשונה שנכנסתי לחדר אוכל קבלתי שוק רציני וכמעט התחלתי לבכות ..אבל שוב אני אומר לך כל כך מהר מתרגלים לזה שגם לזה אתה כל כך תתגעגע כשתחזור מהשטח אחרי מנות קרב שבוע שלך בוקר צהריים ערב..אז חשוב שתזכור שלהכל מתרגלים אבל פשוט להכל אז תהיו חזקים בשבועיים הראשונים כי השבועיים הראשונים של ההסתגלות למקום הם באמת מאוד קשים..אני אישית קיבלתי שוק לא נורמאלי כל השבועיים הראשונים..כמעט חתמתי 55 ...אבל אמצע הטירונות אתה תסתובב בבסיס כמו בבית... חוץ מזה שהבסיס ענק ונראה די טוב הפלוגות של הטירונים נראות אחלה , מזגנים בחדרים ובאמת שסבבה פשוט צריך להתרגל ולהחזיק מעמד רק שבועיים ראשונים.
|