01-03-2009, 18:09
|
|
|
|
חבר מתאריך: 27.10.03
|
|
|
זה לא יאומן איך שאני שונא את הפילרים בנארוטו, ולא כי זה לא מקדם את העלילה...
העלילה נעצרה כאשר קאקאשי הרג את קאזו (משהו כזה) אחרי שנארוטו פגע בו עם הפוטון ראסנ-שוריקאן-חרטה-כולשהית הזה, מאז התחיל הפילרים.
הפילר לא מעניין אז אני אפילו לא אטרח לספר לכם מה הולך שם, אבל בגדול מה שכול כך עיצבן אותי היה שמישהו לא מעניין שהוא מה"רעים" של אורו', הוא דיי שמנמן ומכוער, בלי מגן מצח, הוא נינג'ה ביחד עם עוד כמה נינג'ות שצריכות להרוג את הקבוצה שקאקאשי איתם (לא זוכר איזה מספר, אבל זה זה עם הכלב נינג'ה, זה עם החרקים וזאתי שרואה דרך דברים עם העיניים הלבנות, סורי אני לא חזק בשמות.
קיצר קאקאשי נלחם נגד הנינג'ה והנינג'ה הצליח לפגוע בו וקאקאשי לא יכל עליו כול כך, בסוף הוא ברח וקאקאשי יצא אפס רצח.
אבל!!!!!
בקרב של קאקאשי נגד קזו והיידן קאקאשי נלחם כמו גדול, היידן קושי הצליח לגעת בקאקאשי כי הוא רק ברח מהמכות שלו, וקאקאשי שרד בערך נגד קאזו (זה עם ה-5 לבבות) הוא חטף מכות אבל גם הצליח קצת לתת מכות, לבן אדם שהוא בן 90 ומשהו והוא חזק כמו מפלצת.
אבל נגד הנינג'ה המסריח של אורו'? לא!!!!!!!!!!! פתאום קאקאשי לא כול כך חזק, פתאום קאקאשי לא כזה חכם, שהוא חושב לעצמו שהוא לא יכול לעשות לו כלום!!
זה כול כך מעצבן, אני יודע שפילרים זה חרטה אז מה שיש בלעלילה אני לא מתיחס לכלום, ואחרי זה שחוזר הלעליה המקורית אני מתיחס כאילו לא היה פילרים בכלל, אבל פאק שיעשו את זה קצת יותר הגיוני!
לא יודע אםפ מישהו בכלל יקרא את החפירה :/