לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ●●● ברוכים הבאים אל פורום צבא וביטחון ●●● לפני הכתיבה בפורום חובה לקרוא את דבר המנהל ●●● עקבו אחרינו! ●●● חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > צבא ובטחון
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 19-06-2009, 16:49
צלמית המשתמש של סירפד
  סירפד מנהל סירפד אינו מחובר  
מנהל פורום צבא ובטחון

חבר מתאריך: 04.05.02
כמעט הכל עשית נכון. כמעט
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי טל ענבר שמתחילה ב "תלמידי חטיבות הביניים והתיכונים יצאו לחופש"

שכחת לשים את הסמל
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.fresh.co.il/vBulletin/images/freshicons/new_icon_boom.gif]
כשפתחת את האשכול

גולשים המעוניינים לשרוד את הקיץ בשלום, יכולים לרכוש במשרדי הפורום "ערכת קיץ" המכילה:
- קסדה כדי לא להיפגע כשדופקים את הראש בקיר, ולמנוע תלישת שיערות
- אוזניות שמחברים לנגן MP3 מלא במוזיקה מרגיעה
- פאוץ' ירך שאותו תמלאו בכדורי ווליום שימנעו מכם התמוטטות עצבים
- וכמובן ספר תנ"ך כדי להתפלל 3 פעמים ביום שהקיץ הנוראי הזה ייגמר כבר!

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 20-06-2009, 01:24
צלמית המשתמש של Linebacker
  Linebacker Linebacker אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.04.02
שלח הודעה דרך ICQ אל Linebacker
יש אמת במה שאתה אומר
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי Zimer2 שמתחילה ב "מצטער, שכחתי להוסיף שורה..."

אני פעם ניהלתי פורום שבני נוער היו נוהגים להתגודד בו לפעמים (לרוב בקיץ). הבעיה הגדולה הייתה כמובן תגובות ילדותיות של "להקה שולטתתתת!!1111" (זה היה פורום מוזיקה) או סתם תגובות ילדותיות על דברים שעיצבנו או אפילו לא עניינו אותם. דברים כאלו היו גורמים לחלק מן הכותבים היותר רציניים בפורום לעזוב אותו ולדרדור הרמה.
לכן אני נקטתי בשיטת 3 המכות - פעמיים סולחים ומזהירים, ובפעם השלישת מעיפים וחוסמים. האמת שזה עבד די טוב והיו כאלו שהתחילו עם תגובות מפגרות וסיימו עם תגובות מאוד מכובדות וענייניות. אני לא יודע עד כמה הפיוזים של המנהלים פה ארוכים. אבל אני מניח שאם לבן אדם יש שכל בגולגלתו - הערה אחת או שתיים יכולות להרגיע אותו ולמנוע ממנו לעשות שטויות. ואם לא - see ya.....

ישן 20-06-2009, 21:24
צלמית המשתמש של יוסיפון
  יוסיפון מנהל יוסיפון אינו מחובר  
מנהל פורומי צבא ובטחון, מילואים והלוחות

חבר מתאריך: 07.04.02
Facebook profile Follow me...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי טל ענבר שמתחילה ב "תלמידי חטיבות הביניים והתיכונים יצאו לחופש"

אני אזכיר לכם שגם פותח האשכול הזה התחבר אלינו באוקטובר 2005 כתיכוניסט נודניק שכזה. בתחילה הוא התערב בכל אשכול שעסק בתעופה או חלל וביקש ללמד את טל ענבר ועידו גנוט את יסודות הנושא בהתחלה, אח"כ הוא הפך לחמיצר וחד לנו חידות היגיון בחרוזים על אירועים ביטחוניים ישראליים היסטוריים בעיקר בתחום הימי והאווירי.
אחרי הרבה הערות על סגנון הדיבור וזה שיש כאן אנשים עם נסיון וקצת יותר קילומטרטז ממנו וגם איומים בחסימה, לאט לאט, הבחור נרגע וגם ביקש ללמוד, שאל שאלות והתעניין. היה נחמד ואפילו פתח את האשכול המרגש הזה.
אז הוא התחיל בתור ילד הכאפות המעצבן של הפורום שנהנה להציק לכולנו ובשבוע הקרוב הוא יצעד על מגרש המסדרים בחצרים ויענוד את כנפי הטייס. הוא כבר לא צריך לשאל שאלות על משטר הזרימה סביב שפת ההתקפה, הוא כבר מומחה בפני עצמו.

מזל-טוב למצוק!

ישן 20-06-2009, 21:56
צלמית המשתמש של יוסיפון
  יוסיפון מנהל יוסיפון אינו מחובר  
מנהל פורומי צבא ובטחון, מילואים והלוחות

חבר מתאריך: 07.04.02
Facebook profile Follow me...
בתגובה להודעה מספר 20 שנכתבה על ידי vlad_k שמתחילה ב "גם אני הגעתי ב2005 עם הרגשה..."

אבל אתה לא השתנית עד היום!
אתה לא משתמש בחיפוש לפני שאתה פותח אשכולות!!!!!!
אתה עדיין מעריץ של כל מה שמיוצר ברוסיה! ובטוח שכל מה שמיוצר במקום אחר הרבה פחות טוב!!! וכל הודעה שלך חסרת סימני פיסוק חוץ ממלא מלא מלא סימני קריאה !!!!!!!1111

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:19

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר