לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה "ונדמה לי בכל מה שאומרים ישנו אבק תבונה" (רחל שפירא) חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > סטודנטים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 20-05-2009, 21:54
צלמית המשתמש של golani_2
  golani_2 golani_2 אינו מחובר  
מנהל 20+, מו"ס

חבר מתאריך: 27.07.05
שאלה כלכלה ומנהל

שלום לכולם,

בכל מה שקשור ללימודים גבוהים-אני דף ריק.

הייתי שמח אם מישהו יוכל להפנות אותי לרשימת פריטים בסיסיים, אפילו באתר של אחת האוניברסיטאות (שתבינו מה חומרת מצבי-בסיסי עד כדי מתי נפתחת שנת לימודים, מתי צריך להירשם, דרישות וכו')

כמו-כן כמו שנראה כרגע אני אבחר במסלול של כלכלה/ מנהל עסקים (למרות שזה עלול להשתנות...) אני לא טיפש מספיק כדי להבין שבאופן עקרוני בארץ תואר אוניברסיטאי נחשב יותר מתואר ממכללה אבל פה זה מתחיל להסתבך שוב עם מכללות שמציעות תוארים אוניברסיטאיים, מכללות שמלמדות מקצועות ספציפיים והתארים שלהם נחשבים יותר, אוניברסיטה X שנחשבת יותר בתחומים WYZ אבל פחות בABC ובלה בלה בלה....

בקיצור, באיזה מהאוניברסיטאות/מכללות תארים בתחום הכלכלה והמנהל "נחשבים" יותר?

אראל סג"ל

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
ותודה לדורון

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 20-05-2009, 23:02
צלמית המשתמש של רומק
  רומק רומק אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.06.02
שתבין כמה יעלה לך שם שכר לימוד אז כנראה שתוותר עליה
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי golani_2 שמתחילה ב "ומבחינת דרישות קבלה?..."

(אלא אם אתה רוטשילד ואם היית עושה חיפוש בפורום היית רואה שאני עקבי בטיעונים )
אין דבר כזה מכללות שמציעות תארים אוניברסיטאים.
במל"ג החליטו שתארים באוניברסיטאות יהיו זהים לתארים במכללות כך שהמשפט הזה נועד לצרכי שיווק.
יש מכללות כמו אחווה שהן באחריות אקדמית של אוניברסיטאות
אז כאן המשפט מכללה שמעניקה תואר אוניברסיטאי נכון חלקית.
אם הציונים שלך בשנה א' מספיק גבוהים אז תוכל לסיים את התואר באוניברסיטה.
והדבר האחרון שאתה צריך לדעת זה על אותם מוסדות לימוד שהמדינה לא מסבסדת ובהם שכר לימוד לשנה הוא עלות תואר שלם במוסד שכן מסובסד.
בין אלו שלא מסובסדים נמצאים המכללה למנהל,המרכז הבינתחומי בהרצליה,הקריה האקדמית אונו.
כמובן שלא הייתי ממליץ גם לברר בכל מיני שלוחות של אוניברסיטאות מחו"ל כמו דרבי ולטביה כי התואר שלהם מוכר רק לצרכי שכר ולא כתואר אקדמי "רשמי"

ישן 21-05-2009, 09:39
צלמית המשתמש של Tallyco
  משתמשת נקבה Tallyco Tallyco אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.05.06
Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי golani_2 שמתחילה ב "כן, זה יניב המון מידע..."

אם אתה רוצה כיוון של כלכלה - אין מוסד עם שם יותר טוב מהעברית, לא משנה איך קוראים לו.
אם מעניין אותך הנדסת תעשייה וניהול - ת"א או הטכניון, או מכללות כמו בראודה, רופין וכאלה.
אני לא רואה יתרון גדול של הבינתחומי או המכללה למנהל על אוניברסיטאות, ושם אתה תשלם על התואר
פי שלוש.

לגבי הרשמה - לשנה הבאה ההרשמה כבר סגורה כעיקרון (סימסטר חורף) אבל אתה יכול לנסות ולהירשם
בהרשמה מאוחרת.
שנת הלימודים נפתחת בד"כ שבוע אחרי סוכות. התאריך המדוייק משתנה בין המוסדות השונים.
בכל אתר של האוניברסיטאות יש לשונית עם מידע לנרשם. באתר של העברית למשל, אם תלחץ עליו יפתח חלון
מידע ובו לשונית עליה כתוב "תואר ראשון". הסעיף הראשון בתפריט הנגלל הוא פקולטות ובתי ספר....
תגלוש קצת באתרי המוסדות - תמצא שם המון מידע.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
מיכל - 20.1.13

מאיה - 9.11.14
נטע - 2.4.20

ישן 21-05-2009, 12:56
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  
מומחה ללוחמת חי"ר, סיור וצליפה

חבר מתאריך: 06.12.04
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי Tallyco שמתחילה ב "אם אתה רוצה כיוון של כלכלה -..."

ציטוט:
אני לא רואה יתרון גדול של הבינתחומי או המכללה למנהל על אוניברסיטאות, ושם אתה תשלם על התואר
פי שלוש.

קשרים. בתחומים שכאלה (וגם מדעים) האנשים שאתה מכיר יותר חשובים מהמקום בו אתה לומד. ובנוגע לזה - יש בהחלט יתרון לבינתחומי (וזו הסיבה היחידה שהוא מצליח).

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

ישן 22-05-2009, 05:29
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  
מומחה ללוחמת חי"ר, סיור וצליפה

חבר מתאריך: 06.12.04
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי golani_2 שמתחילה ב "אני יודע שבארה"ב יש מספיק..."

"בזמני" היתה אימרה בצבא: "קשרים, פז"מ וקסם אישי". הדברים האלה תופסים באזרחות בזה סדר החשיבות.

קשרים יש בכל העולם, קל וחומר במדינה קטנה כמו ישראל.
אם אני (לדוגמה) בוגר אוניברסיטה X ואני מנהל בחברה A. מגיע אלי בחור שגם הוא למד באוניברסיטה הזו - אז אני מרים טלפון למישהו שאני עדיין מכיר משם ושואל, "תגיד, אתה מכיר את ז'וז'ו?, סיים כרגע לימודי <שקר כלשהו>. איך הוא? בנאדם רציני?"

כשאני חיפשתי דוקטורט, המנחה שלי לא הכיר מספיק את האוניברסיטה העברית בשביל לדעת אם זה "טוב" או "לא טוב". הוא כן הכיר את המנחה הקודם שלי, וקיבל אותי במדיה רבה על סמך המוניטין שלו (מה לעשות, עדיין אין לי מאמר ב Nature, אינשאללה). כשאתה מכיר אנשים שמכירים, הרבה יותר קל להתקדם כי המלצות אישיות יקחו כל ציון. זה קריטי בעיקר בהתחלה, כשעדיין אין לך הישגים משמעותיים להציג.

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 05:10

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר