04-06-2009, 20:42
|
|
|
חבר מתאריך: 08.11.08
|
|
אני משער שמאותם הסיבות שהם רוצים להיות במעורבים בכל הקורה בעולם, ציוד ריגול זה תמיד חיוני לכל גוף שלא יהיה,
זה שיש הנחיות וחוקים ברורים בחוקים העולמיים לגבי איזה גוף יכול להשתמש בציודים כאלו זה כבר משהו אחר.
אל תשכח שהאיחוד האירופי העביר חוק שמותיר חד משמעית לכל המשטרות ברחבי אירופה ולרשויות החוק לחדור למחשבי
הגולשים בכל רחבי אירופה וכל זה מבלי שום צורך בצו בית משפט כזה או אחר.
כל החוקים להגבלת החברה, להפיכתה לשקופה בעיני הממשל והרשויות זה משהו שרק תופס תאוצה, עד שלא נאבד לגמרי
את הפרטיות הציבור העולמי לא יתעורר, כולם חיים במחשבה תמימה וחסרת הצדקה של "אני לא פושע אין לי מה להסתיר"
ואף אחד לא באמת מבין שלא צריך להיות פושע כדי לפחד מכוח אבסלוטי בידי גוף מסויים!
לגבי המזלטים - תחשוב כך, ברגע שיקומו להם מאגרים ביומטריים בכל העולם (הרי זה לא יקרה רק בארץ בלבד) תחשוב
איזה פוטנציאל עצום יהיה לכל מצלמה שמשמשת את הממשלות ורשויות החוק (האח הגדול בעצם) כי בתוך שבריר שניה המחשב
יכול לשלוף מהמאגרים של מי הפרצוף שמצולם באגעים אלו בLIVE מהמזלט, מהמצלמה ברחוב, בסופר, במסדרון, בקניות או בכל מקום שיש בו מצלמה.
אנחנו חייבים להבין ולראות את כל התמונה ולאן זה הולך! שום דבר לא מוסתר מאיתנו הכל גלוי וזה למה לא ברור לי מדוע הציבור הטיפש לא מבין לאן מובילים אותנו!
זה פשוט בושה שאנחנו חיים במאה ה21 ואנשים פשוט לא קולטים מה מתכננים להם ואיזה אפשרויות לעתיד רע יש! כנראה הכל תוצאה של פלואוריד,אספרטם,
רעלים וכל הזבל שדוחפים לנו לגוף היום.. חבל שכך פני האנושות במאה ה21!