26-05-2009, 22:14
|
|
L'enfer, c'est les autres
|
|
חבר מתאריך: 21.11.01
|
|
1. אני מדבר על עובדות. אתה בוחר שלא לקבל את דברי, ולכן זה ברבורים בעינך. אני מקווה שאצל אחרים השכל הישר יפעל, ויראה מי עוסק בברבורים ומי לא.
וכן, Ad-Aware לא מסירה וירוסים, אינה תוכנת אנטיוירוס, ואני עומד מאחורי דברי. אתה זה שממשיך להתעקש שהיה לך וירוס :\ התוכנה עתיקה, לא מעודכנת מבחינת היכולות שלה, וכן, גם העדכונים שלה לא משהו. ולא, היא לא מסירה וירוסים. זו תוכנת אנטיספיי בלבד. אני לא מבין למה אתה ממשיך להתעקש.
2. פשוט נדהמתי מהמסירות שלך להעלות את התוכנה לשלושה (!) שרתים, בעוד שניתן למצוא אותה בקלות. אם היית משתמש כה מסור בתוכנה, בטח היית זוכר פרט קטן כזה... כמו שאני זוכר אגב. כן כן, אדון מנהל פורום תוכנה יודע הכל, בגלל שהוא ניסה וזוכר מן הסתם.
3. לא היו הצעות טובות באשכול, בגל שאתה הטעת את המשתמשים (כנראה בתמימות וחוסר ידע) וטענת שזה וירוס/סוס טרויאני, ולכן קיבלת כלים להסרה של כאלה, ולא של ספייוור.
4. לי אישית, ולעוד אלפי משתמשים התוכנה הזו (ובגרסה הזו אגב) גרמה נזק מוכח למערכת ההפעלה. בזמנו שיערתי שמדובר ברכיב ה Ad-watch. זו הייתה רק השערה. יתכן מאוד שהתוכנה עצמה גורמת לבעיה הזו. כך או כך, אני לא יכול להמליץ למישהו על תוכנה שאולי תתקן בעיה אחת בטווח הקרוב, אך עלולה לגרום לנזק כבד פי כמה בטווח היותר רחוק.