As the French would say, Who doesn't like getting their butt sucked? Still, one minute you're just a kid getting off, and the next minute you'll never be a lawyer.
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי Clown_of_Doom שמתחילה ב "שכחת לציין שאין כזאת מדינה..."
XD
לא. מכיוון שהיה קשר תרבותי ודתי בין רומא ליוון אפשר היה להגיד שהעמים שהושפעו על ידם עברו תהליך של הלניזציה. במובן היותר רחב, מבחינת הרומאים כל "המדינות" שהן לא רומא או יוון הם בעצם ברבריות והם עליונים עליהן אם כך, כל מי שהושפע מהן נהיה יותר מתורבת ממה שהוא היה.
במובן המודרני, למרות קריסת רומא העולם שלנו עדיין מושפע ממערכת החוקים הרומאית, מהשפה הרומאית ובעוד מובנים רבים. אז "התקרבות" שכזו לעולם "הרומאי" המודרני שהוא בעצם העולם המערבי שעולה לי בראש כרגע הוא תהליך רומניזציה של שפות כמו הטורקית או כתיב בכתב לטיני ביפנית.
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי yunikron שמתחילה ב "אח שלי התחתן עם רומנייה ועבר..."
ציטוט:
דיאטה המסתמכת יתר על המידה על ממליגה מסוכנת משום שבקמח תירס אין ויטמין B3, לכן אפשר ללקות בפלגרה. בעבר, בתקופה בה לא ידעו על קיומו של ויטמין B3, בין האיכרים העניים של רומניה, תופעת הפלגרה הגיעה לממדי מגפה.
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי alonmore28 שמתחילה ב "שמעתי שממליגה זה מגעיל :S"
זה הכי טעים עם דנונה.
מממ... עשית לי חשק לממליגה.
"אמא! תכיני לי ממליגה!"
זה לא היה בפגוש את הפוקרס או משהו כזה?