לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ●●● ברוכים הבאים אל פורום צבא וביטחון ●●● לפני הכתיבה בפורום חובה לקרוא את דבר המנהל ●●● עקבו אחרינו! ●●● חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > צבא ובטחון
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 18-05-2009, 19:41
צלמית המשתמש של המממ
  המממ המממ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.10.01
Follow me...
אתה צודק
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי סמל ראשון שמתחילה ב "[QUOTE=המממ]האם יש לך נסיון..."

לא חייבים ניסיון קרבי כדי לפתח נשק
אבל כדאי שיהיה באיזור מישהו שכן יודע מה עושים בשדה הקרב כדי שלא תפתח שטויות לא נחוצות.

ולשאלתך,
הלכתי לבדוק

ג'ון בראונינג היה בן של מתנחל.
ועסק בייצור נשק כמעט 30 שנה (1852-1883) לפני שהצטרף לוינצ'סטר והתחיל לפתח את כלי הנשק המפורסמים שלו.

האחים פול ווילהלם מאוזר היו בנים של יצרן נשק. פיטר גוייס לתותחנים ב1859 והפך לנשק צבאי.

ולגבי דיויד ווילאמס, הוא שירת בחיל הים עד שגילו ששיקר בקשר לגיל שלו
הוא היה גם יצרן בלתי חוקי של אלכוהול
ולגבי ניסיון קרבי - הוא ירה בשריף !
(הודה, קיבל עונש של 20-30 שנה וישב בסוף 10 שנים בכלא)

נסה דוגמאות אחרות
http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Firearm_designers
תראו, אפילו החייזר נהיה ירוק מזה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 17-05-2009, 23:23
  משתמש זכר קרן-אור קרן-אור אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.09.06
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי מצדה_פרויקטים שמתחילה ב "הרעיון עצמו ישים. מעבר לזה לא..."

כבוגר סטארט-אפ שגסס לפני שהצליח להחדיר לשוק טכנולוגיה שנשמעת הרבה פחות מהפכנית ממה שאתה מתאר, הייתי ממליץ לך לחשוב טוב טוב על הצד העיסקי לפני שאתה בכלל מתחיל לפתח את הצד הטכני. הטכנולוגיה לא תכניס לך שקל אם ייגמרו לך המזומנים לפני שההכנסות יגיעו. במילים אחרות, אתה צריך תוכנית עסקית
http://www.asakim.org.il/createbiz.php?pageid=1
שתכלול, למשל, מתי אפשר לעבור מסימולציות מחשב לניסויי פיתוח ולאב-טיפוס פיזי.
ובנוסף, האם כדאי לרשום פטנט או לא.

טכנית, נשמע שאתה חושב על משהו בסגנון ה-"ג'יירוג'ט"
http://www.deathwind.com/project.htm
http://en.wikipedia.org/wiki/Gyrojet
או על פלאשט:
http://en.wikipedia.org/wiki/Specia...dividual_Weapon
ישן 17-05-2009, 20:04
צלמית המשתמש של efekt
  efekt efekt אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.12.08
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי מצדה_פרויקטים שמתחילה ב "פיתוח נשק ותחמושת חדשניים"

אני חושב שבעצם לכל אחד מאיתנו כאן יש כמה וכמה רעיונות טובים לנשק או אמצעי זה או אחר... לי בעצמי יש לפחות כמה, הלוואי ויכולתי לעשות צעד לכיוון הפיכתו ליותר מרעיון. אם באמת יש לך משהו מעניין שאתה יכול לחלוק עימנו, אנא ממך עשה זאת. יש כאן לא מעט אנשים שמלבד שמבינים בתחום, גם מתעסקים ומועסקים בו ויוכלו לתת לך אפילו יעוץ "בחינם" על דפי הפורום. יחסוך לך כסף וזמן, לדעתי. וגם כמובן יספק את יצר הסקרנות של באי הפורום הנ"ל

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Carl Sagan
"If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe"

ישן 18-05-2009, 00:07
צלמית המשתמש של האזרח
  משתמש זכר האזרח האזרח אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.08.05
המדען הראשי...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי מצדה_פרויקטים שמתחילה ב "פיתוח נשק ותחמושת חדשניים"

תפנה בבקשה ללשכת המדען הראשי במשרד המסחר והתעשיה.
במידה והם ימצאו שיש דברים מעניינים בהצעתך, תקבל את כל הסיוע.
אל תתאכזב אם ידחו אותה. שם נמצאים כמה מוחות טובים וכמה פחות. אם זה רציני כדאי לרשום פטנט.
יש המון עו"ד לעניינים כאלה ב-GOOGLE.
אז קדימה לעבודה ובהצלחה.

נ.ב.
מאיפה בא לך השם "מצדה-פרויקטים..."?

אשרי אדם שיכול לתת מבלי לזכור זאת כל הזמן, ולקבל מבלי לשכוח אף פעם

לסלוח לרוצחים - זה תפקידו של האלוהים.
תפקידנו - זה לארגן להם פגישה

אנו לא בוכים, דואגים שאמהות שלהם יבכו

ישן 18-05-2009, 22:17
  Shpringa Shpringa אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.07.08

אם יורשה לי כמה מילות עצה.
יש ברשותי מצגת שהציג ראש הרשות לרישום פטנטים, אבל אני לא רוצה להעלות שלי רשות שלו אם אתה רוצה שלח מייל ואני אשלח לך את המצגת יש שם דיי הרבה מידע על איך זה נעשה.
עכשיו אני חייב לאכזב אותך, גם אם הרעיון שלך מאד ומקורי וגם אם בחיים לא שמעת על זה סביר להניח שהרבה אנשים כבר חשבו על זה לפנייך וחלקם גם הגנו על זה בפטנט במידה וזה ישים. כדי לבדוק יש צורך בגישה להרבה מאד מאגרי מידע (לכל מדינה יש כמה וגם למסגרות כלכליות כמו האיחוד האירופי), מספיק שמישהו ביפן רשם על זה פטנט ואתה לא תוכל לרשום פטנט מקומי בארץ כי זה כבר לא חידוש. הגישה לרוב המאגרים האלו עולה כסף כך שאו שאתה תצתרך להירשם לחשובים שבהם או שתפנה לאנשים שמתמחים במציאת פטנטים ולא מן הסתם יש גישה למקורות הרוולנטים, זה גם עולה לא מעט כסף (הסכום תלוי בעומק הבדיקה שאתה מעוניין לערוך).
כל זה תנאי מקדים בעיקרון בשלב הרעיון לא ניתן לרשום פטנט, אבל גם לא צריך לבנות אב טיפוס כדי להגיש בקשה לפטנט - צריך רק להוכיח שהעניין ישים. כמובן שאב טיפוס עובד מאד ישפר את הסיכויים אבל משהו שיורה בקו ישר ל15ק"מ נשמע לי יקר לבנות ותצרך גב כלכלי בשביל לצלוח את השלב הזה.

בסופו של דבר גם אם קיבלת פטנט אתה עדיין לא בטוח, יכול להיות שהיה פטנט לפניך אבל הוא לא עלה בבדיקה המקדימה ואז הפטנט יבוטל.
אם אחרי כל זה לא הרפתי את ידייך אולי יש לך סיכוי להפוך ליזם, בכל מקרה עדיף שתיקח לפחות קורס בסיסי ביזמות שבו עוברים גם על פטנטים וגם על פתיחת חברה ואפשרויות מימון שונות.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:37

הדף נוצר ב 0.08 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר