14-05-2009, 17:02
|
|
|
חבר מתאריך: 07.01.07
|
|
אני צריך את דעתכם !
אני יודע שזה אולי מוקדם, אולי אני צריך לחשוב על זה הרבה , אבך יש לי שאלות וספקות !
אני לומד בתיכון מדעי מחשב וכימיה (מדעים מדויקים), הציונים שלי טובים , אבל לא משהו כמו 110 או יותר אלא בסביבות ה103-105, אז קודם כול יש לי מגבלה בנוגע לציונים שלי.
דבר שני נמאס לי ממחשבים ! פשוט אני לא רואה את זה ממטר ואני לא רוצה להמשיך ללמוד משהו בחיים שאני לא אוהב גלל שהמשכורת בסוף החודש יותר שמנה.
אבל אני גם אוהב ספרות ! שירה פרוזה, חקירת ספרות וכו'..., אני פשוט בעניין הזה כבר הרבה זמן, ונראה לי אם אלמד מקצוע זה, אני יכול להתקדם ממש בנושא, אולי לא אקבל בסוף החודש 10000-15000, אבל לפחות אעסוק במשהו שאני אוהב ושאני משתלב עמו טוב מאוד.
הכול עד כאן בסדר, וברור פחות או יותר מה אני רוצה ללמוד, אבל הינה הקאטץ', אבא שלי !
דיברתי עם אימא שלי מזמן, והיא אמרה לי שהיא סיפרה לאבא על תחום ההתעניינות שלי בספרות, אבל אבא שלי מסתכל על כסף (אולי הוא רוצה שיהיה לי יותר נוח בעתיד?), המחשבים בשבילו זה הדבר האידיאלי ללמוד !
עוד לא דיברתי איתו בנוגע לזה, וגם אני מנסה להתחמק כדי שלא יבאס לי את מצב הרוח ואתחיל לזלזל בלימודים.
לסיכום אומר שאני אבוד עצות.
יתר על זה אשמח לשמוע חוות דעת של אנשים שלמדו ספרות (עברית או אנגלית), ואחרי תואר ראשון מה האירה להם החיים !
תודה לכול מי שקרא את המגילה הזאת, ומצטער אם בזבזתי את זמנכם.
שיהיה לכולם יום נעים,
והורים שמסכמים איתכם.
|