לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-04-2009, 03:34
  VCPA VCPA אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.03.08
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי yoni400 שמתחילה ב "אי-התאמה."

כן, כמעט כולם יכולים להיתנדב לאחר שקיבלו פטור מהשירות. זה נתון לשיקולים של צה"ל (תא המתנדבים במדור הפרט ליתר דיוק) ויכולים לסרב לקבל את בקשת ההתנדבות שלו, אבל אין אפליה לכאלה שנפלטו בגלל אי התאמה. זאת אומרת שהוא יהיה זכאי להיתנדב בדיוק כמו חייל שנלפט בגלל כל סיבה אחרת.

שירות של מתנדב שקול לשירות של חייל רגיל. מרגע הגיוס מתנדב נחשב חייל רגיל לכל דבר. למעשה אין סיכוי שבמבט מהצד מישהו ידע שהוא היתנדב אלא אם כן הוא יספר זאת. מתנדב משרת בדרך כלל שנה וחצי או שנתיים (תלוי באיזה שנה הוא נולד). אם הוא ירצה ויקבל המלצות ממפקדיו, הוא יוכל להאריך את השירות לשלוש שנים. כך או כך זה יחשב לו לשירות צבאי מלא (מלא בשביל מתנדב). מן הסתם הוא יקבל דמי פיקדון פחותים במידה וישרת רק שנה וחצי או שנתיים, כי זה תלוי בסופו של דבר באורך השירות.

לפי מה שאתה מספר, יש לו מוטיבציה לשרת אבל לא יכול לשרת כלוחם או תומך לחימה בגלל בעיות ת"ש. בדרך כלל חיילים עם מוטיבציה הם חיילים טובים, לכן אין סיבה שלא יקבלו את בקשתו להיתנדבות, ואפילו יסכימו להאריך לו את השירות לשלוש שנים אם ירצה בכך בהמשך.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 28-04-2009, 19:43
  VCPA VCPA אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.03.08
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי Yotamz שמתחילה ב "הצבא לא אמור "להפלות" בין..."

לרגע לא המלצתי להיפלט מהצבא. אני רק עניתי לשאלה שקשורה להתנדבות, שבזה אני מבין קצת. במה שאני לא מבין, אני לא מייעץ. אני אפילו לא יודע מה המשמעות של להיפלט על אי התאמה. אני פחות או יותר יודע מה זה, אבל אני לא מכיר מקרים כאלה, לכן לא יודע מה המשמעות של זה ומה ההשלכות. בניגוד לאחרים אני לא נוטה לשפוט אנשים על מעשיהם, כי מניסיון החיים הדל שלי אני יודע שאין לי מושג איך אתנהג במקומם. כבר היו מקרים ששפטתי אנשים על מעשים ולאחר זמן מה מצאתי את עצמי בדיוק במצבם, ורציתי לקבור את עצמי באדמה העיקר לא להתמודד עם מה שהם התמודדו.

כך שבמקום לשפוט ולבקר את האדם שמבקש עזרה, אני מסביר לו את מה שאני יודע ומבין בו קצת. כדאי שכולם בפורום הזה יאמצו את המדיניות הזו, כי אני רואה את ההפך הגמור פה.

כמובן שלהיפלט מהצבא צריכה להיות הברירה האחרונה. קודם כל הוא צריך להילחם על הת"ש שמגיע לו מול משרד הת"ש. כולנו מכירים את המערכת הצה"לית שהיא מאוד אטומה ולא חסרות בה בעיות מנהלתיות, שבגללן אנשים נופלים בין הכסאות. צריך להילחם ולהתעקש על הזכויות שלך בדרך ישרה לפני שמגיעים למצב שצריכים לזייף/לשקר/משהו כזה.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:26

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר