הכנתי פעם ראשונה את הבשר הזה ובצורה כזו. הלכתי לקצב החמוד שלנו
וקניתי קוביות בשר לגולש.
כל כך חששתי שהבשר לא יצא לי רך ושהוא יצא גומי אבלללללללללל הצליח לי!!! הבשר יצא רך מאוד
והכל יצא ממש ממש טעים!
אז מתכון ותמונות כמובן -
מתכון:
1 קילו בשר גולש חתוך לקוביות 2-3 ס"מ
2 בצלים קצוצים גס
2 עגבניות קצוצות גס
שקית שעועית שלמה של סנפרוסט
1 כפית פפריקה
חצי כפית כורכום
מלח ,פלפל
כף רסק עגבניות
לאדות את הבצל בשמן זית בסיר הבישול
לאחר שהבשל שקוף מעט להוסיף את קוביות הבשר ולערבב מידי פעם כדי שהבשר יתבשל מבחוץ
להוסיף את 2 העבגניות הקצוצות גס ולערבב, אמורים להיות מספיק נוזלים אבל אם חסר יש להוסיף
עד לגובה הבשר לא יותר ממנו
ולבשל על אש נמוכה בערך כשעשה עד שהבשר מתרכך, בערך כשעה
בקערה לתבל את השעועית עם 1 כפית פפריקה וחצי כפית כורכום , כף רסק עגבניות וומלח ופלפל לפי הטעם.
להוסיף לבשר לערבב ולבשל עד שהשעועית מתרככת בערך כחצי שעה.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי hagar_krispin שמתחילה ב "בשר עם שעועית ירוקה"
ניראה מעולה
סתם טיפ קטן עם השעועית הקפואה,
אפשר להכין אותה בניפרד במיקרו לכמה דקות בלבד ולהוסיף אותה לתבשיל ממש לפני סיום הבישול.
היא תשאר חטובה, שלמה וירוקה כמו בתמונה השניה שלך. (ותשמור על הערכים שלה, ככה על הדרך)