במקור נכתב על ידי Lance
אתה עושה לי ולפורום הזה עוול, ואני אגיד לך למה.
אנחנו האנטיתזה לזריעת פחד, אנחנו בעד זריעת מידע,
אנחנו בעד לא לדחוף מידע לאנשים בפה, אלא לתת להם את התובנה לחפש בעצמם,
להתנער מהפחד האמיתי שדוחפים לנו בחדשות, הפחד שבלי מאגר ביומטרי הטרוריסטים ינצחו,
ובלי האח הגדול שינטר אותנו, יוכלו לפרוץ לנו או לגנוב לנו זהות, כשבעצם הפחד הגדול צריך להיות
העובדה שאנחנו מוסרים את חרותנו בהכנעה, מוסרים זכויות שלא ניתנו לנו ע"י אף אדם אלא ע"י עצם קיומנו.
שאני מציע להמנע מסמים, אני יודע על מה אני מדבר בגיל שלי.
יש לי חברים שהראש שלהם כבר צלוי אחרי שנים של סטלנות,
הזיכרון שלהם מעורר רחמים, יכולת הריכוז שלהם אפסית, הם עייפים, מבולבלים,
לא מסוגלים לקרוא ווליומים גדולים של טקסט - ואם זה לא הסמים, זה האספרטיים או ה MSG או הפלואור.
המשפט דעת צלולה בגוף בריא צריך להיות המוטו של כל אחד מאיתנו,
נכון סמים זה כיף, אבל צריך להבין למה הסמים לא חוקיים, ומי שיקרא את היסטוריית הקוקאין
יגלה שהקוקאין הוצא מחוץ לחוק רק משום שהערך שלו היה נמוך מדי, והוצאתו מחוץ לחוק הפכה אותו למצרך יקר.
אותם גורמים (כמו ה CIA) שמנהלים ביחד עם גופים אחרים את עסקי הסמים העולמיים בין היתר,
עושים זאת לא רק למטרת הרווח האדיר שעומד מאחורי זה, אלא במטרה לייצר אוכלוסיה דגנרטית, לא מתפקדת, לא בריאה ומוחלשת.
סמים לא מחכימים את האדם, הם מכניסים אותו למצב של גלי בטא,
כמו למשל בצפיה בטלוויזיה, או נהיגה למקום קבוע (שאתם כבר נוהגים "על טייס אוטומטי"),
שהמח נמצא בגלי בטא, אנחנו במצב היפנוטי דמוי שינה (כמו חלומות בהקיץ למשל),
יכולת הריכוז שואפת לאפס, ומעבר לזה בכלל, סמים שורפים את תאי המח,
סמים הורגים (וזה לא שום זריעת פחד זו עובדה) הורגים את תאי החשיבה במח, כמו הזיכרון והאנליטיקה.
אני בעד חופש לסמים קלים, אני בעד לגליזציה למה? כי אני בעד חירות ולא שיעבוד,
אבל! כאן נכנסת אחראיות אישית של מי שרוצה להיות מוכן לדברים שעלולים לקרות בעתיד,
אדם שרוצה להיות מוכן לרע מכל צריך להיות בעל מחשבה חדה וצלולה, כושר גופני טוב, וצלילות דעת
לראות דברים נקי, מפוכח, להיות ערני ועם אינסטינקטים פעילים - וזה לא בדיוק תופעות לוואי של סמים.
אז זריעת פחד? ממש לא, אני חושב שטעית לגמרי בהגדרה שלך.
אנחנו אנטי הפחדה, אנחנו בעד חיזוק המורל והבטחון העצמי של האזרחים,
השבת עמוד השדרה לשפופים, והפצת מידע מתועד - ובעיקר בעיקר, פניה פשוטה: לחקור עצמאית, ולא לחכות שמישהו יסביר לך כל דבר.
בשביל זה אנחנו פה, זה הייעוד, זה ולא שום דבר אחר - בטח שלא זריעת פחד.
|