בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי dor92 שמתחילה ב "איך עובדת מכונת פריטת המטבעות של נהגי האוטובוס?"
לא יצא לי אף פעם להתעמק במתקן הזה אבל על פניו נראה שמדובר במנגנון שדומה למחסנית הפוכה של רובה. במקום קפיץ, כח הכובד דוחף את המטבעות למטה כנגד "כתף" שמונעת את יציאתן. הלחיצה על המנוף גורפת מטבע אחד אל מחוץ לגליל וכשהו עובר את ה"כתפיים" הוא נופל ליד.
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי דדון מוש שמתחילה ב "אמרתי שאני לא בדקתי אף פעם את..."
זו אותה שאלה ששאלתי את עצמי 3 שנים!
אם תחזור על הניסוי הזה עוד פעם פעמיים, התחת שלך יפתח תלות בשמפו נגד קשקשים, ובכל פעם שתנסה לוותר על החפיפה ולשטוף אותו עם סבון רגיל, יופיעו לך תוך מספר ימים קשקשי תחת, שהדרך היחידה להיפטר מהם היא לחזור לחפוף את שערות ישבנך עם השמפו המדובר.
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי ארנון אלעל שמתחילה ב "זו אותה שאלה ששאלתי את עצמי 3..."
מצאתי אתה התשובה!!!! שאלתי נהג אוטובוס אחד והוא הסביר לי!!
כשלוחצים על הידית יש כמה מנופים שגורמים לכיוון התנועה להיות קדימה. התנועה מזיזה את המכסה של המטבעות קדימה ואז המטבעות יכולים לצאת. כשעוזבים את הידית המכסה חוזר למיקומו הרגיל. בגלל שהלחיצה היא מהירה רק מטבע אחד מספיק ליפול.
אם תחזור על הניסוי הזה עוד פעם פעמיים, התחת שלך יפתח תלות בשמפו נגד קשקשים, ובכל פעם שתנסה לוותר על החפיפה ולשטוף אותו עם סבון רגיל, יופיעו לך תוך מספר ימים קשקשי תחת, שהדרך היחידה להיפטר מהם היא לחזור לחפוף את שערות ישבנך עם השמפו המדובר.
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי ilane שמתחילה ב "מכיר סוכריות PEZ? אז זה בדיוק אותו דבר"
זהו, שבדיוק כמו פאז.
כשלוחצים על הידית, היא מפעילה זרועה שדוחפת קדימה את המטבע שלפניה,
ככה שגם אם תלחץ שעה שלמה, רק המטבע הראשון יתקדם קדימה, ויפול ליד הממתינה לו.