31-10-2004, 16:37
|
|
\dev\null
|
|
חבר מתאריך: 08.11.02
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי שימי
אתה אומר שבין מחשב למחשב אתה מעביר בסדר, אבל אל השרת (שזה גם מחשב) - אתה לא? זה קצת סותר
|
- נכון, למה אני אומר את זה כי אם אני למשל מעתיק את הסיפריה של I386 למחשבים, ההעתקה מתבצעת תוך 5 דקות.
אבל כאשר אני שולח IMAGE של GHOST לכמה מחשבים על הרשת הזאת בגודל של 780MB זה לוקח לי 45 דקות, ואני לא רואה שום פרופורציה כאן. ומה גם שברשת אחרת מבוססת HUB של 10MB לוקח לי הפעולה הזאת 15 דקות בקושי .
ציטוט:
כעקרון, ב switched network (רשת מבוססת switch ולא hub) - לא אמורים להיות collisions בכלל! אם פורט (כלומר מחשב מסויים) - מראה על collisions, יש שתי סיבות אפשריות שאני יכול לחשוב עליהן:
|
נכון, לא אמורים להיות התנגשויות אלה אם אני שולח משני מקורוצת למחשב אחד,
אבל אני רואה על ה-SWITCH שכול הנורות הכתומות דלוקות וזה לא הגיוני.
נ.ב - כל המחשבים פותחים אותו מסד נתונים של ACCESS, אבל לא משכתבים אותו, READ ONLY.
ציטוט:
1. כבילה לא תקינה (מגעים לא טובים) - יש לנסות להחליף כבל רשת
|
קשה לומר שהקבילה לא נכונה כי היא התבצעה ע"י חברה מקצועית, ואי אפשר שהיא עשתה עבודה לא טובה על כול הרשת,
ציטוט:
2. קישור רווי - אתה משתמש במלוא רוחב הפס של הקישור, אך מחשבים מנסים לדחוף עוד יותר מידע מיכולת הקו אל המחשב עם הקישור הרווי...
|
זה יכול להסביר עומס על החיבור לשרת, כי רק אליו יש קישור קבוע עבור אינטרנט ומסד נתונים, זה לא מסביר את העומס על כול המחשבים.
ציטוט:
לסיכום - בדוק את רוחב הפס במחשב(ים) הבעייתי(ים) ותדע. תוכנה טובה למבט כולל על הרשת: ntop (אם הרשת שלך מבוססת "חלונות", אזי בגירסא החלונאית היא מוגבלת משהו, מצטער... אין יותר מדי כלים טובים בחינם (או אפילו בכלל...) לאנשי סיסטם ל"חלונות")
|
בסדר לפחות התוכנה אולי תתן אינדיקציה לכיוון מסוים
אני חושש כרגע יותר לנושא של SPYWARE וסוס טרויאני .
תודה על העזרה שימי
נערך לאחרונה ע"י The IceMan בתאריך 31-10-2004 בשעה 16:39.
|