20-03-2009, 00:34
|
|
|
חבר מתאריך: 19.09.05
|
|
כמה אשכולות מלמעלה ציינתי את השמחקים שהרצתי, GTASA NFS וכאלה.
אלה היו המשחקים הכי כבדים מבחינת גרפיקה אגב.
הרצתי גם סילקרוד (משחק רשת) אם זה משנה.
בנוגע ל G31 אתה מתכוון לכרטיס המסך ? או ללוח עצמו.. אם זה הכרטיס, אני שוב, לא מבין גדול. אבל יש המון משחקים שמשתמשים רגילים הפעילו על כרטיסי מסך מאוד בסיסיים שמתחילים ב 5200 FX שיפתיע אותך מאוד לדעת איזה משחקים הריצו עליהם.
בקשר ל CRYSIS לא ניסיתי למען האמת, אבל בשביל הפרוטוקול אני אנסה להריץ בהזדמנות אם וכאשר אחזור לXP. ומבטיח לחזור אליך עם תשובות (מייחל ומאמין שחיוביות אפילו)
המטרה של המפתחים נשמעת לי טובה ויעילה, גם מבלי להבין כל כך את המשמעות של הדברים, להרגיש כמה שיותר כמו בסרט חי. אבל לא הבנתי את הנושא של ההבדל בין מדיום להי, זה יותר יפה מבחינת המהירות של המשחק והאפקטים או רזולוציית המשחק שנראית יותר יפה?
בנוגע לספק אני פתחתי את המחשב והוא אכן EZCOOL, אם אינני טועה הדגם..טוב נו אני כבר אפתח ואציין אותו.
בנוגעו לשאלה שמעסיקה אותי זה הזרם המקסימלי של כל מסילה. אין לי מצלמה כל כך טובה אפילו ברמה שתוכל להראות את המדבקה בבירור, מצטער. אני אשתדל להעתיק מה שכתוב עליה במקום.
תודה על ההסבר, ואשמח גם להצעות לכרטיסי מסך שתדע להמליץ לי עליהם.
נערך לאחרונה ע"י turchoice בתאריך 20-03-2009 בשעה 00:38.
|