אוקי שמע עכשו דווקא בזכות התגובה הזו עשית לי קצת סדר בראש
בתגובה להודעה מספר 24 שנכתבה על ידי AtlantisNumenor שמתחילה ב "הסיבה שהם לא מיישמים כבר עכשיו את השלב הסופי:"
אני יודע שהפורום לא עוסק בחוצנים וכל אלו, אבל אם כבר העלת את הנושא אז לא יזיק להרחיב קצת כדי שנחבר כמה קצוות, אני עצמי עשיתי 1+1 עם חומר שהיה לי עד כה וחומר שרכשתי כאן
אני חוקר ומתעניין בכל מה שקשור לתופעות העב"מים והחוצנים מזה שנים רבות כבר, עוד בתור ילד זה עיניין אותי מאד.
להבדיל מאותם האנשים שטוענים שאין חיים בפלנטות אחרות אני בהחלט מאמין שיש ואני גם די בטוח שתדירות הביקורים שלהם בכדור הארץ היא די גבוהה.
בוא לא נשכח שתרבות המאיה בעצמם קיבלו תובנות ועזרה שלא ניתן להסביר אותה לתקופתם, מה שאיפיין אותם זה הפירמידות, הסגידה למה שהם כינו "אלים" הם אפילו כרחו חבלים סביב ראשייהם של התינוקות שלהם ע"מ שיקבלו את צורת הראש של ה"אלים" שלהם, גולגולות שהתגלו במהלך השנים
המחישו את זה, ציורי קיר שהתגלו אצלהם בפירמידות גם כן הסבירו תופעות של ביקורים של אלים ומתן עזרה,
לא מזמן ראיתי באחד מסרטי ה2012 ביוטיוב דיבורים על זה גם כן, ומה שמדהים בכל זה שבני המאיה ככל הנראה לא היו היחידים שזכו לביקורים ומתן העזרה הזו, גם המיצרים בתקופתם בנו פירמידות, הייתה להם טכנולוגיה מסויימת, גם אצלם התגלו ציורי קיר כאלו ואחרים שעד היום מוטלים בספק!
בשורה התחתונה, היו במהלך ההיסטוריה האנושית תופעות בלתי מוסברות, דברים שהאנושות בשלל תרבוייותה פירשה כ"אלים" או "אלוהים" יכול מאוד להיות שהיו תופעות בלתי מוסברות לאותה התקופה למחזות שהם ראו ולא הצליחו למצוא להם הסברים הגיוניים לתקופתם!
הרי אם חוצנים באו לבקר, עזרו לאנושות בראשיתה, הגיעו לביקורים מעת לעת והשגיחו, אפילו עד היום לכו תדעו כמה מתרחישי העב"מים שמתועדים יכול מאוד להיות שחלקם הגדול זה בהחלט אמיתי ולא מפוברק, למרות הקלות שבה ניתן לפברק בימינו!
אני מניח שבמהלך ההיסטוריה האנושית נשמר קשר מסויים עם אותם יהשויות חוץ ארציות, סביר מאוד להניח שהם חזרו וביקרו אותנו ע"מ להשגיח ולראות כיצד החיים ע"פ כדוה"א התפתחו, הרי עד היום אנחנו בני האדם לא ממש יודעים מה באמת קרה, מה החלת את החיים על כדור הארץ, למה החלו החיים? מי גרם לזה ולמה? ומדוע אנחנו דווקא נבחרנו לשלוט בעולם?
אז נכון שאפשר למצוא לזה אין ספור פרשנויות דתיות ומדעיות, אבל בפועל אף אחד לא באמת יודע!
מדענים יודעי דבר טוענים שמה שחיוני להתפתחות האנושית הוא התפתחות הסיבליזציה, ע"מ להגיע למצב שבו נוכל להתקיים ולחיות מחוץ לכדור הארץ נצטרך לעבור עוד כמה שלבים באבולוציה, זה כנראה גם אומר שינויים גנטיים ..
מה שהכי מפליא אותי בכל הסיפור הזה, אם באמת יש לאותם חברי הNWO ידע או קשרים עם יהשויות כאלו ואחרות, אם הם מצפים יחד ועוקבים יחד בדאגה אחר מצב כדור הארץ, מדוע לא לנסות לתקן לחנך ולהשפיע? מדוע יש צורך בשפיכת דמים של חפים מפשע ובנייהם ילדים וטף שלא זכו בכלל לחיות את חייהם..
גם רוב חברי הארגונים הסודיים שסוגדים לכל מיני אלים, בטקסים פולחניים כאלו ואחרים, חוזר אותו מאפיין של הקרבת קורבן, משהו שהיה מקובל בהרבה דתות בעבר, הקרבת קורבן לאלים - אם נצא מנקודת הנחה שהאלים אלו באמת יהשויות חוץ ארציות, מה הקורבנות האלו סימלו? לאיזו מטרה?
הרבה סרטים וסדרות הוליוודיים דיברו על כל הנושאים הללו, לאחרונה אפילו היה את הסרט "כשהעולם עמד מלכת" שגם די דומה לנושא השיחה שלנו - תקראו את התקציר או תראו את הסרט מאוד מעניין.
גם אם אניני טועה היה ב"תיקים באפלה" איזכור לנושא הזה, למרות שלא זוכר כ"כ כי הייתי צעיר,
היה שם איזה קטע שבו כיביכול החבר'ה הסודיים עשו איזשהו הסכם סודי עם חוצנים שבמסגרתו הם יאפשרו השתלטות על כדור הארץ תמורת טכנולוגיה או משהו כזה לא זוכר כ"כ, נדמה לי שאיכשהו "המעשן" היה קשור לזה (כרגיל)... אלו תסריטים שהם דיי הזויים אפילו לפורום שלנו, אבל ברמת הOPEN MIND הכל יכול להיות, אין לזלזל בשום דבר, אנחנו לא יודעים למה אנחנו חיים ולשם מה נוצרנו בכלל אז לשלול תרחישים כאלו ואחרים שנראים לנו הזויים במצב הנוכחי של הידע שיש לנו זו תהייה בורות ואטימות.
אז ראש פתוח חברים, הכל יכול להיות, אנחנו לא יודעים כלום! קצת באסה באמת שאנחנו לא יודעים כלום, זה כבר נראה לי בגלל אותם שומרי הסוד - הNWO ודומייהם, הרי אם היו מפיצים את הידע הזה אפילו במינון נמוך זה היה גורם לתושבי כדור הארץ לפקוח עיניים, לדאוג לסובבים אותם ולדאוג לסביבה. אבל ברגע שהאנושות התפתחה והונדסה להגיע למה שהיא היום ש"כסף זה הכל" ושהכל זה תמורה כנגד תמורה ושכל אחד דואג לעצמו בלבד, אז אין פלא שהעולם הגיע לאן שהוא היום, אז מה האנושות אשמה שהיא הגיעה לאן שהיא הגיעה אם החינוך שהיא קיבלה במהלך השנים היה שגוי?
נקודה למחשבה
|