06-03-2009, 00:28
|
|
L'enfer, c'est les autres
|
|
חבר מתאריך: 21.11.01
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי tnadav1
התקנתי ויסטא 64 ביט לפני כמה ימים.. ואני חייב להגיד שיש דברים שעובדים יותר טוב מב-Windows XP (בעיקר בגלל ה-64 ביט)
|
נו, אז תאר לך כמה טוב היה עובד הXP 64..
ציטוט:
אם יש לך מחשב חזק מספיק, אז הכל יעבוד סבבה...
|
בוודאי. ואם יש לך מחשב על, אולי גם תוכל לעשות דברים כמו עריכת סרטים עם ויסטה למשל.
ציטוט:
אלה שאומרים שזה טוחן את הזיכרון: ויסטא מנהלת את הזיכרון בצורה שונה מ-XP, היא משתמשת ביותר זיכרון RAM, דבר שנותן ביצועים יותר טובים (אם יש לך הרבה זיכרון)
|
אתה מבין שמה שכתבת זה סוג של פרדוקס; אם משתמשים ביותר זיכרון, איך זה יכול להיות טוב? ולמה לא משנה כמה RAM תשים, עדיין ויסטה (וגם XP) ימלאו זיכרון וירטואלי בכמה וכמה GB טובים?
ציטוט:
חוץ מזה, זה ממש לא נורא.. יש לי 2 ג'יגה זיכרון RAM, פעם אחת זה הגיע ל- 95% כשהתקנתי SP1, חוץ מזה, לא עובר את ה- 60%.. כרגע זה על 44% (רק פיירפוקס פתוח)
|
מדהים. לי יש על אחד המחשבים שאני עובד איתו כרגע רק 512MB. מתוכם 258MB פנויים. בחישוב מהיר זה פחות מ40% מהזיכרון, שגודלו בקושי 25% מהזיכרון שלך. ויש 13 טאבים פתוחים אגב.
ציטוט:
לדעתי קוטלים כל-כך הרבה את ויסטא בגלל 3 סיבות:
1) זה נהיה מאוד "אין" לקטול את ויסטא
|
איך אמר הגשש? אם כולם אומרים, כנראה שזה נכון...
ציטוט:
2) צריך מחשב חזק... ואז הכל ירוץ בלי בעיה לא פחות מהיר מ-XP (לפחות כרגע)
|
מחשב מאוד מאוד מאוד מאוד חזק. במקרה הגיע אלי לתיקון מחשב נייד בן חודש, מעבד חזק מאוד, 3GB זיכרון, כמו שמחשב חדש שעולה 6000 ש"ח צריך להיות. לויסטה לקח 3 דקות! כדי לעלות. פתיחת חלון סייר לקחה כמה וכמה שניות טובות. המחשב גמגם וקרטע על כל צעד ושעל. ואגב, הוא הגיע לתיקון בגלל מסך שבור, לא בגלל מערכת הפעלה.
ציטוט:
3) ויסטא כן עושה בעיות לפעמים.. דבר שלפעמים גורם לבעיות ביצעוים (כשרק התקנתי, היו קפיצות ב- CPU. אחרי התקנת דרייברים לכרטיס מסך זה ייציב לא עובר את 4% (כשלא עושים כלום)
|
אני חושב שרק לפעמים, אבל ממש לפעמים, אפשר לומר שהיא לא עושה בעיות. (כשלא עושים כלום כמובן )