16-02-2009, 14:16
|
|
|
|
חבר מתאריך: 17.09.05
הודעות: 6,023
|
|
אני יודע. לא התכוונתי לריבה.
התכוונתי לממתק מרמלדה, בגלל זה שמתי גם תמונה שלו.
מרמלדה - באירופה מתייחס המונח מרמלדה לקונפיטורת הדרים או פירות אחרים, וגם יש לו קרבה משפחתית לממתקי בצק הפירות המהוללים. הגרסה התעשייתית הזולה שלנו מורכבת מסוכר, גלוקוז וחומר מקריש, בדרך כלל מאצות אגר-אגר.
מה שאני מחפש זה מתכון לממתק הזה, זה עשוי מסוכר גלוקוז וג'לטין. השאלה היא איך מכינים את זה.
_____________________________________
|