|
18-02-2009, 00:44
|
|
|
חבר מתאריך: 08.11.08
|
|
שמע, יש דברים שאני מסכים איתם מכל מה שאמרת, אל תשכח שגם אני שמאוד מתעניין לאחרונה בכל מה שקשור ב"חיפוש אחר האמת"
(למרות שבפועל אנחנו רחוקים מזה כמה שנות אור חח) אני עדיין כותב ומדגיש תמיד, קחו הכל בערבון מוגבל, שום דבר לא מה שהוא נראה
ומצד שני גם דברים שאנו לא יודעים ולא בטוחים לגבייהם כן יכולים להראות דווקא יותר גרוע ממה שציפינו..
אז אולי זו בהחלט המצאה של כמה נוכלים ושרלטנים, אולי באמת מישהו תפס טרמפ על סיום לוח השנה של בני המאיה (שכן יש להם מקום של כבוד בהיסטוריה),
אולי הכל זה בולשיט ומישהו באמת רוצה רק להתעשר ולבוד על כמה נאיביים כאלו ואחרים, אבל אל תשכח שגם אם הסיכוי הוא מאוד נמוך שיש דבר כזה
עדיין אי אפשר לשלול את זה על הסף, יש דברים שהם מעבר להבנתנו ומעבר לתובנות שלנו!
דבר נוסף, מי אמר לך שמה שאותם האסטרופיסיקאים, אסטרונומים ואנשי נסא וכל אלו באמת כנים עם שאר העולם?!? למה אתה כ"כ בוטח בהם?
אולי כולם קשורים יחדיו לאותה הקנוניה? איך אתה יודע שדוקא המקורות שלהם הם הנכונים והנאמנים? אל תשכח שאי אפשר לבטוח בשום גוף גדול!
זה כמו לבטוח בפייסבוק שבגלל שהם גוף גדול ומבטיח לכבד את חופש הפרט ואת כבוד המשתמשים שהם לא יעשו שימוש שלא כדין בנתונים שלך,
אבל הינה היום קראתי בחדשות שהם שינו לגמרי את כל פוליסת הפרטיות שלהם ומדיניות השימוש ומוכנים למכור כל חלקיק מידע ותמונות שלך לכל דורש.
אז מי אמר לך שלהתמסר לכל הגופים הגדולים האלה שמתיימרים להבטיח לנו חופש, בטחון, ושיפעלו רק לטובתנו זה טוב?
מי אמר לך שהם כנים לגמרי איתנו? לפעמים לנקות בצעדים שהם מחשיבים אותם כ"טובים למען האנושות" יכולים להיות גם צעדים כמו לא לספר לנו
על אסון קטסטרופלי צפוי שהם מודעים שיקרה בודאות אך בוחרים שלא לספר לציבור כי זה יצור פאניקה, מהומות וכאוס!?!? חשבת על זה אי פעם?
כמו בכל סרטי המלחמה והטרוריזם, תמיד נוצר אותו מצב, שממשלת ארה"ב מנהלת מו"מ עם איזה ארגון טרור שמאיים לשגר טיל לעבר אוכלוסיית
עיר מסויימת בUSA וכשהכל מתפקשש והטיל משוגר תמיד מראים את הנשיא יושב בכסאו חסר אונים עם פרצוף של צנון אומר OH MY GIOD
אזרחים תמימים הולכים למות, ובזה נגמרת הסצנה ובאמת נהרגים להם אלפים, אוקי אז זה ממש הזיז לאותו הנשיא שהם נהרגו? במקום לנסות
מאמץ לעשות משהו ע"מ להבטיח באמת את בטחונם של האזרחים הוא בחר במדיניות פוליטית שלא נוגדת את האג'נדה שלו וזה עלה לו בחיי אדם,
זה משנה לו אם זה עשרה אנשים, מאות, אלפים או מיליונים? זה רק מספרים, הוא מקבל דיווחים שלאחר המקרה ועושה פרצוף עצוב וממשיך
כאילו לא קרה כלום!
תרחישים כאלו הם לגמרי לא בידיוניים ומאוד מאוד נפוצים גם במציאות, רצח עם עלול להתרחש בכל מקום, בכל מצב נתון, והפוליטיקאים
יזילו דמעה ועשו פרצוף עצוב רק לפני המצלמות, זה סוג של קריירת משחק הוליוודית שלהם, סה"כ משחק ותו לא!
אז מי מבטיח לך שכל מה שאתה שומע מאותם "יודעי דבר" יהיו מי שלא יהיו שאפשר לבטוח בהם? מי אמר שהם המלאכים בכל העסק?
עצה שלי חביבי, אל תסמוך על אף אחד! אתה מקבל מידע, כבדהו וחשדהו! בדוק אותו לעומק עד כמה שתוכל במגוון מקורות , הצלב מידע
והתייעץ עם מספר גורמים, הזויים ככל שיהיו וריאליים ככל שיהיו, בסוף כשהממצאים יהיו מולך תחליט למה אתה מאמין!
אנחנו חיים בחברה מטורפת, בעולם מטורף. עולם תחת לחץ, ממשלות לוחצות ומדינות נלחצות, תרבות האמריקניזציה והטרנדים שלהם
לא עושים לנו טוב, העולם נהיה כפר גלובלי, לטוב או לרע, אך האנשים רק הולכים ונהיים אטומים יותר ואדישים יותר, פחות מרחיבים אופקים
ונכנעים לתכתיבי החברה, נכנעים לפחד שלהם מעיני המתבונן, ממה שיחשבו או יגידו עלייהם. כאילו שהעולם סובב סביבם, למי אכפת מה קורה
בחייו של האינדיבידואל? לאף אחד! גם כשאדם אחד מת זה לא מזיז לאף אחד בכלל פרט למשפחתו, זה עולם מסוכן ומטורף אין מה לזרום עם העדר
ולהאמין לכל דבר, פשוט אין! אבל מצד שני אין לשלול דברים שגדולים עלינו ונשארים בגדר תעלומה.
באשר לנוכלים אוו למלאכים (תגדיר אותם איך שבא לך) שבאים להזהיר אותנו מפני הסכנה הקרבה (אם אכן קיימת) רובם לדעתי מאמינים בלב שלם
שזהו בהחלט תרחיש אפשרי, גם מבחינת הסממנים המצביעים על כך, פסוקים בתנ"ך ובדתות אחרות, בני המאיה, נוסטרדמוס ולא חסר עוד מקורות,
אבל אם תשאל אותי, אדם נורמלי שמאמין בזה ורוצה ליידע אחרים, בהחלט חשוב שיעשה את זה מתוך סגידה לחופש מידע, אבל לך תדע אולי גם לו
יש יצר השרדות, והמעט שהוא יכול לעשות זה להרוייח קצת כסף מהצד בהפצת המידע הזה, וככה לחסוך לבניית בונקר שהוא מאמין שיגרום לו לשרוד,
לך תדע, אי אפשר לדעת.
|
|