בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Oasis11 שמתחילה ב "אוי מיי גאד - קבלו אותו - הוא כבר אבא!"
Michaela Aston, of the anti-abortion Christian charity LIFE, said: “We commend these teenagers for their courage in bringing their child into the world”.
יופי, עוד מעודדים אותם. האשמה המרכזית בסיפור הזה היא בת ה-15, שהייתה לגמרי מודעת לבעיתיות ולהשלכות, ובנוסף היא מכוערת.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Oasis11 שמתחילה ב "אוי מיי גאד - קבלו אותו - הוא כבר אבא!"
היא נראית כמו אמא שלו....
בימינו כנראה שצריך לעשות לילדים את "השיחה" בגיל 8 \:
בקשר להפלה אבל, נראה לי הרבה פעמים שלבנים זה משהו שהרבה פחות מובן. הפלה זה לא פוסטינור או לא דעת מה, זה להרוג תינוק שמתפתח לך בבטן. זאת החלטה לא קלה בכלל, והרבה פעמים מובן לי שהם כבר החליטו להשאיר תתינוק. עדיף לא להכנס למצב הזה מלכתחילה.
הנער השלישי, טיילר, מתחרט עמוקות על היחסים עם הנערה: "לעשות איתה סקס, זו הייתה הטעות הגדולה ביותר שעשיתי בחיי. הלוואי ומעולם לא היינו נפגשים. למען האמת, היא לא באמת מצאה חן בעיניי. היא הזמינה אותי לצאת כמה פעמים כשעברה לכאן וכל הזמן דחיתי אותה. חשבתי שהיא מכוערת. כעת אני חושש שאני עשוי להיות האב, ואני לא היחיד".
Charming.
ומהרגע שהכתבה שודרה חשבתי שהיו עוד.. נוח להאשים את הבחור הכי נחמד.