02-02-2009, 19:46
|
|
מנהל פורומי צבא ובטחון, מילואים והלוחות
|
|
חבר מתאריך: 07.04.02
|
|
|
התמונוה הבאה היא המחשה לצרור תמונות שמנהלי הפורום דאגו להוריד מאלבום אינטרנטי בשעות האחרונות.
הצלם צילם את החבר'ה בחמ"ל אחת מהחטיבות שפעלו ברצועת עזה. בצילומים אפשר לזהות המון מידע סודי:מסכי מחשב של יומן מבצעית מפורט, רשימת כחות, משימות ואו"ק, רשימות טלפונים, צי"חים של המודיעין בגיזרה, תמונה של מבוקש בסיווג גבוה, איתורים של בתים מסויימים על צילומי לווין ותצ"אות, איתורים של מיכשור חכם, ועוד ועוד.
למרבה הפלא הצלם הוא מפקד מכלול המודיעין של החטיבה.
שוחתתי עם בעל האלבום וכך נשמעה השיחה:אני: שלום, אני מדבר עם ת'?
-כן.
-ת', לא תאמין מאיפה השגתי את המספר שלך! נכון שהיית מפקד מכלול המודיעין בחמ"ל X בעופרת יצוקה?
-נכון. מאיפה...
-אז תשמע, מישהו, שבמקרה גם לו קוראים ת', אבל זה בטח לא אתה, צילם מלא תמונות של החמ"ל והעלה אותן לאינטרנט. אתה חייב לעשות עם זה משהו!
-המממ
-תשמע יש שם מלא נתונים סודיים: מסך של יומן מבצעים מפורט, תמונות לוויין, איתורים של הXX...
-אהמממ... אני העליתי תמנות לאינטרנט, אבל בשביל החבר'ה שהיו בחמ"ל, שיהנו.
-כל אחד יכול לראות את זה. אתה רוצה את המספר טלפון הישיר של מפקד שלדג? עוד נתונים ששלפתי משם?
-ואיי אתה צודק. איזו טעות!
-אני מתקשר אליך במקום להתקשר למחב"ם...
-לא חשבתי... לא ידעתי... בסך הכל... טוב. זו תקלה. אני מיד מטפל בה.
התמונות הוסרו בתוך שעה.
שימו לב!
אסור להעלות תמונות לרשת בלי לקבל אישור של קב"ט יחידתי ו/או הצנזורה!