לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום פוליטיקה ואקטואליה, נא לשמור על שפה נאותה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > פוליטיקה ואקטואליה
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-02-2009, 07:11
  ישראל היפה ישראל היפה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
למי אתה מצביע - מאמר של בן דרור ימיני מעריב 6 בפברואר 2009

אני מצטט: המפלגה שלי, הייתה תומכת בפנוי מאחזים, בצימצום הכיבוש. אבל לא בהפסקת הכיבוש, עד להודעה חדשה, אין אפשרות לוותר, לא על גב ההר ולא על בקעת הירדן. ( הערה שלי : עד להשגת שלום מלא - לא רק עם הפלסטינאים אלא גם עם ארצות ערב האחרות, נצמודות לגבולותינו ואף הרחוקות יותר המצויות באזורנו).
אני מצטט: המפלגה שלי לא הייתה מחכה ליוזמות שלום ערביות, אלא יוצאת ביוזמת שלום, להוביל ולא להגרר........ אם כבר יש יוזמות, להגיד כן לכל יוזמה, אבל עם תנאים ברורים.
אני מצטט: המפלגה שלי הייתה מתחייבת להתנות כל סיוע ממלכתי בלימודי ליבה (הערה שלי: מחנכת את הנוער לקראת היכולת והרצון לתרומה יצרנית ומונעת יצירתם של "עלוקות" חדשות החיות על חשבון אלו שרכשו ידע ויכולת השתכרות ראויה)
אני מצטט: המפלגה שלי הייתה מחייבת שרות לאומי (הערה שלי: שירות לאומי חובה לכל, שמשכו כמשך השרות הצבאי)
אני מצטט: המפלגה שלי הייתה מקימה בית משפט לחוקה (הערה שלי: המפלגה שלי לא הייתה עושה זאת. המפלגה שלי הייתה פועלת למען קיומה של חוקה במדינת ישראל, באופן שהבג"צ יוכל לפעול לאורה)
אני מצטט:המפלגה שלי הייתה מעלה את אחוז החסימה ופועלת לשנוי שיטת השלטון (הערה שלי: משנה את שיטת הבחירות ונותנת מקל רב יותר לאזורים שיבחרו את נציגיהם)
אני מצטט:המפלגה שלי הייתה אוסרת על חקירות נגד ראש הממשלה (הערה שלי: אודות מעשים שנעשו טרם הבחרו כראש ממשלה. כל מי שמצהיר, על כוונתו להיות ראש ממשלה - חייב לעבור שמוע מלא, תוך כדי מתן אפשרות, לכל מי שקיים מידע בידיו, להעבירם ליועץ המשפטי לממשלה לקראת השמוע. שמוע חייב לעבור כל שר העומד להתמנות בממשלה - ללא שמוע ואישור מתאים אין מנוי.)

המאמר מהווה תקציר לדעותי, שלא אחת הבעתי אותן במכתבי לאורך השנים בפורום זה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:16

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר