05-02-2009, 19:42
|
|
|
|
חבר מתאריך: 19.04.04
|
|
ציטוט:
לבני באמת לא כשירה, אבל גם נתניהו וברק לא
ארי שביט כתב אתמול ב"הארץ" מאמר שנוי במחלוקת. הוא טען שהוא מסתמך על עדויותיהם של 12 אנשים שמכירים את לבני ואינם תומכי ברק או נתניהו. לדבריהם, לבני חלולה, היא לא כשירה להיות ראש ממשלה, קצרת רוח, חסרת אינטליגנציה רגשית ועומק אינטלקטואלי.
יש בעיה גדולה בעצם כתיבת המאמר הזה כפי שנכתב. בן דרור ימיני כתב על זה מאמר מצוין היום ב"מעריב" ואני לא רואה סיבה להוסיף. אני כן רוצה לדבר על הדילמה שלי כעיתונאי. את מה ששמע ארי שביט, אני גם שמעתי. אכן, מהרבה אנשים. אכן, מאנשים מכובדים, שחלקם חסרי פניות. הם החמיאו להגינותה וענייניותה של שרת החוץ, אבל הטילו ספק עמוק ביכולתה לכהן כראש ממשלה. למעשה, בגלל אותם אנשים (חלקם בטח אותם אנשים שדיברו עם שביט) כשעשינו "בדרכים" עם גברת לבני (במהלך הפריימריז נגד מופז) אמרתי שלדעתי היא לא בשלה לכהן כראש ממשלה.
|
http://israblog.nana10.co.il/tblogread.asp?blog=394281
John Kennedy Toole
|