03-01-2009, 17:02
|
|
|
חבר מתאריך: 13.08.06
|
|
אם השחיתות בליכוד מסתכמת בדואר זבל, לדבריך, אז אשרי
הנותן קולו למפלדה זו.
באשר לטענתך על דואר זבל, ובכן, צר לי להודיע לך אך רשימות התפוצה של אי אלו מפלגות לא יכללו בתוכן כתובות אימייל של אנשים אשר לא רשמו את עצמם מלכתחילה לאתר המפלגה. מכאן, או שרשמת את עצמך לפני שנים וזה פרח מזכרונך, או שכמעשה מהתלה רשמו את כתובתך ופרטיך באתר. כמובן שיש את האפשרות הסבירה יותר על פיה אתה מבצע מהלכים אלה לטובת תשלום או טובת הנאה כזו או אחרת.
דואר זבל מעצם הגדרתו, הוא דואר שנשלח בתפוצה רחבה על ידי מפרסמים, לנמענים שלא נתנו את אישורם לקבלת דואר זה. מפלגות בישראל לא נוהגות לפעול כך, לרבות מפלגת הליכוד. אם זה עדיין מפריע לך אתה מוזמן לחסום קבלת מיילים מהשולח (השולח הוא תמיד מטה ההסברה של מפלגת הליכוד) וזה הכל. מעבר לכך, נסיון שזירת ה"שחיתות" לליכוד, בהסתמך על טיעון מגוחך זה הוא משעשע למדי ורק יחזק את האנשים המתכוונים להצביע לליכוד שכן מפלגה שמעשי ה"שחיתות" שלה מסתכמים באי הסרתך מרשימת התפוצה שלה, היא מפלגה נקייה למדי.
באשר לתומך, אז הרשה לי לנחש שלא היה תום רב בדבריך אלא רק התרסה ופרובוקציה מגוחכת. באשר לטענת הפגיעה בפנסיה, זה לא מפתיע שגם בנושא הזה אתה לא מגלה את דעתך המלאה, ומכאן לא נותר לי להניח אלא שבטוח שהיית מעדיף שהניהול הכושל של קרנות הפנסיה לפני רפורמות נתניהו יישאר על כינו עד לקריסתן. או אולי היית מעדיף שהגירעון בן 16 מיליארד השקלים היה עומד בעינו ותופח מדי חודש ואולי אף היית שמח לו מאז רפורמות נתניהו לא היו מוסיפות קרנות הפנסיה כ-45%-65% לערכן (וכיום יורדות ב-12% לבערך, כך שעדיין אתה מרוויח יותר), אבל האזרח הקטן שכנגדו אתה יוצא דווקא מעדיף מצב זה. הוא גם מגלה זאת בסקרים.
בעבור המצביעים לנתניהו, אני שמח שמשתחררת מהם אנחוות רווחה כרגע. אני לא חושב כי רבים במדינת ישראל היו שמחים להימנות עם חוג מצביעים הכולל אנשים כדוגמתך..
|