30-12-2008, 09:05
|
|
|
חבר מתאריך: 25.12.08
|
|
הנה מספר תשובות שיעזרו לכם לעזור לי
לאחר התקנת הדרייבר, המסך בסלון (proview 37") מראה בצד שמאל רזולוציה מוזרה של 422X001, וכותב Not Supported.ניסיתי לחבר את מסך המחשב (LG 17" ישן),דרך ה- VGA, ומה שראיתי היה או תמונה לא ברורה (כלומר רואים שהווינדוס עלה אבל הכל בענק וכפול (שני חלקי תמונות אחד על השני) או שפשוט היו פסים לבנים לאורך המסך על רקע שחור. נראה לי שהכרטיס מוציא איכות גבוהה מידי בשביל המסכים ולכן הם לא מראים כלום, השאלה האם אפשר לכוונן את זה? או שאולי אני טועה והבעיה היא במקום אחר.
המפרט של המחשב (החלקים הרלבנטים) הוא:
מעבד: E2200 2.2 GHz 1MB S775 800MHz
לוח אם: Gigabyte GA-G31MS2L( 775 C2D 133MHz, Intel G31, DDRII 800,VGA, PCI-E,HD Audio, GBL)
זיכרון: 1 GB DDR II 800 קינגסטון.*2
כרטיס מסך: sapphire HD 4550 512MB
ספק: Golden Tiger 450W PSU
לאחר התקנת הדרייבר וטרם ה- restart, ב- Display Options, אני רואה כאילו יש לי שני מסכים, ניסיתי לכוונן את זה לרזולוציה הנמוכה ביותר, ובכל זאת לאחר הRestart הכל מתחרבש. בקיצור אני תקוע עם מסך 37" (לא הכי טוב אבל זה מה יש) בלי יכולת לראות באיכות נורמלית (מכירים את זה כשמגלגלים באתר אינטרנט במקום לעבור חלק זה מקפיץ חלק חלק?) שוב תודה על היחס והעזרה, מקווה שזה יפתר.
דרך אגב אם אתם תושבי הדרום ומחפשים מקום להתארח, אני ואשתי נשמח לאחר יחיד/ה או זוג, יש לנו דירת 3 חדרים בה חדר אחד פנוי ביד אליהו תל אביב.
מקווה שמצאתי את כל שגיאות ההקלדה.
|