27-12-2008, 22:44
|
|
|
חבר מתאריך: 15.09.08
|
|
שובר שתיקה
בתגובה להודעה מספר 105 שנכתבה על ידי g.l.s.h שמתחילה ב "הערוצים 2 ו 10 ממשיכים, קצת בקטן, בגישה ההיסטרית של קיץ 2006"
ציטוט:
במקור נכתב על ידי g.l.s.h
ורק האזנה של כחצי שעה לגל"צ ורשת ב' שעשיתי כשיצאתי לכמה זמן, הבהירה לי עד כמה שידורי הטלוויזיה נגועים בהיסטריה הלקוחה מעולם סדרות הריאליטי.
בעוד שקופית הודעה אודות נפילה בקריית גת מהבהבת לה, אהוד יערי ממשיך לקשקש על מה אומרים עוטי סמרטוטים איסלאמו נאציים אלה או אחרים ברבת עמון, ביירות או דמשק, כאילו שזה ממש משנה (אני בטוח שיערי עצמו די נהנה מפסטיבל הספרות והלשון הערבית שחל בכל פעם שיש אירוע כזה, אבל אני מצתער: את רוב אזרחי ישראל - לא מעטים מהם סיימו תיכון ואפילו אוניברסיטה - לא ממש מעניין מה אומר האנאלפבית המצחין משכונת אל-שעם בדמשק... לפחות לא בפריים טיים) ויאש לא קוטע אותו.
הלופ של צילומי ערבים שמנמנים בג'ינס נקי א-לה פרסיל 3 הפעולות בטבליה אחת המוצאים ממכוניות בעודם עושים פרצוץ של חולה סרטן סופני, כנראה יותר מרגש את העורכים, מאשר שידור ישיר מנתיבות, או אולי לשלוח איזה כתבצ'יק לעיר הספר המרוחקת אי שם מאחורי הרי החושך, קריית גת...
ברשת ב' דיבר איזה כתב על מה שיש לערבים אלה או אחרים להגיד באיזו עיירה ערבית רחוק רחוק מכאן, כהמשך לפרשנותו הפוליטית על ההנהגה המצרית: השדרנית בנימוס היסתה את דבריו ועברה לדיווחים שיותר מעניינים את הישראלי (אתם זוכרים? זה הבנאדם שאמור להיות הקליינט שלכם! הלא ישראלים בד"כ לא צופים בערוץ 10). עניין דומה היה גם בגלי צה"ל. ככל הנראה החדשות של גלי האתר, עדיין שייכות לאסכולה ישנה, או שאולי ברדיו הבבל"ט העזתי לא עובר כל כך יפה, אז מוותרים עליו.
אז: קריאה לערוץ 2 ו 10: את מה שיש להגיד למחמוד סאברי מבית הק'אהווה מסאכנת פאוזי ע'גול דרום בעמאן - תשמרו לחמשת הדקות האחרונות בתכנית של לונדון וקירשנבאום.... בפברואר, או מארס. בינתיים: ספרו לנו את מה שמעניין אותנו! קוראים למקומות הללו, ואני בכוונה כותב לאט:
ש-ד-ר-ו-ת
נ-ת-י-ב-ו-ת
ק-ר-י-י-ת ג-ת
א-ש-ק-ל-ו-ן
א-ש-ד-ו-ד
ע-ו-ט-ף ע-ז-ה
וכו'.
אם זה מדבר ערבית, נראה עצבני אבל מאוד מאוד בטוח שלא יפול לו משהו על הבית שלו עוד דקה: זה לא בישראל, ולכן לא מעניינו.
תודה, אזרח ישראלי משלם אגרה (וגם לYES)
|
מחזק ובגדול
יותר מזה, בהקשבה לערוצים המלהיבים(ממש) האלו נוצר הרושם שהם כבר החלו להתחנן לעולם שיעצרו אותנו.
הרמה הכללית של צורת ההגשה נראת כאילו הם פונים לצופים עולים חדשים ותינוקות שאינם יכולים להבין לבד את המתרחש.
ערוצי ההבלים.
|